Indiferent ce culori veti alege pentru mobila la comanda, de forme si de dimensiuni unele piese de mobilier sunt indispensabile. Azi va vom prezenta importanta unui dressing realizat la comanda.

Indiferent ce culori alegem, forme ori dimensiuni, dressingul este visul oricarei femei. Mai ales in momentul in care visam la un spatiu in care sa ne tinem toate hainele, ordonate pentru a le putea admira ori de cate ori vrem sa alegem o tinuta.

Cand este conceput designul pentru un dressing este recomandat sa tinem cont si de latura practica. Orice centimetru va trebui sa fie calculat si gandit exact pentru a putea sa obtinem un dressing cu un mare spatiu de depozitare.

Fiecare casa nu este numai locul unde proprietarii traiesc in fiecare zi ci si un spatiu in care isi vor depozita lucrurile de uz personal, fiecare dintre noi vom aduna o cantitate mare de obiecte si veti avea nevoie cu timpul de spatii special concepute pentru a se depozita aceste obiecte astfel incat zona pentru depozitare sa fie foarte comoda si sa putem sa gasim destul de repede ce anume cautam.

Cei care isi permit sa amenajeze un dressing renunta la dulapurile mari pentru un spatiu separat unde sa isi puna incaltamintea si hainele.

Interiorul dressingului arata ca un dulap urias unde sunt multe rafuri de dimensiuni variate puse la diverse inaltimi. Putem fasi mai multe rafturi care se pot asambla cu usurinta.

Pe langa rafturi va trebui sa puneti si bare pentru umerase. Nu uitati sa luati in calcul si obiectele vestimentare pe care le puneti pe umerase. Puteti sa puneti bare la diferite inaltimi sau sa puneti o singura bara la o inaltime de 180 cm.