Nu e de mirare ca in ultima vreme compartimentarile de sticla sunt din ce in ce mai des utilizate pentru spatiile comerciale si mai ales pentru cele de birouri. Avantajele oferite de amenajari sunt superioare comparativ cu cele traditionale cese fac din pereti cu regips, lemn ori MDF.

In cazul in care va ganditi sa compartimentati spatiile deschise in cele ce urmeaza veti gasi avantajele partitiilor din sticla pe care trebuie sa le luati in calcul in momentul in care luati o decizie.

Usile si peretii de sticla ofera si posibilitatea de a maximiza eficient spatiul mentinand si o transparenta necesara si oferind si intimitate in momentul i care este nevoie.

Sa aveti birouri in spatii deschise implica mai multe avantaje printre care putem sa enumeram si o mai buna comunicare intre angajati si micsorarea numarului de sedinte. Aceste saptii pot deveni uneori foarte galagioase si de aceea este necear sa partitionam spatiile.

Birourile intunecate sau complet izolate de restul spatiului tin de domeniul trecutului. In prezent sunt in mare voga acele birouri care adopta un stil futurist, elegant dar simplu. Cum veti transforma sediul companiei intr-unul foarte modern. Cu ajutorul compartimentarilor cu stcila. In modul acesta nu numai ca veti punca la capitolul amenajari insipirate ci veti avea si un numar considerabil de avantaje printre care si folosirea completa a iluminarii naturale. In plus, in cazul in care ati decis sa va schimbati radical aspectul spatiilor de birouri cu ajutorul compartimentarilor de sticla.  Putete alege compartimentarile pentru birouri cu pereti de sticla transparenta cu model sau cu pereti inscriptionati cu reclame, cu sigle, embleme. Orice alegere faceti noi va garantam ca veti rezultate bune.