Modele de case de lemn

de | sept. 16, 2016 | Afaceri

Daca ati decis sa va faceti sau sa va cumparati o casa probabil ca deja studiati care sunt optiunile in ceea ce priveste locuintele. Va prezentam 10 motive pentru care trebuie sa va indreptati atentia catre case din lemn.

Dintre materialele naturale lemnul este si cel mai bun izolator, atat termic cat si din punct de vedere fonic. O casa de lemn este mult mai linistita, mai relaxanta si mai calduroasa decat o casa din caramida spre exemplu.

Atat materialele folosite pentru structura casei cat si cele pentru manopera sunt ieftine si investitia nu va fi foarte mare. Lemnul este mult mai simplu de gasit decat alte materiale utilzate in constructii si nu va trebui sa suportati costurile ridicate de transport.

Constructia unei case de lemn dureaza mult mai putin pentru ca materialele utilizate nu trec prin procese de prelucrare complexe.

Specialistii spun ca o casa de lemn are o arhitectura versatila si se pot face foarte usor mai multe modificari in structura. Indiferent ca este vorba despre o locuinta veche sau moderna proprietarii pot sa aduca usor modificari si imbunatatiri cu timpul.

Locuintele de lemn sunt mult mai prietenoase cu mediul daca tinem cont de procesele complexe de prelucrare prin care va trece plasticul, betonul sau metalele.

Lemnul va imbunatati microclimatul si va elimina substantele nocive din aer.

Lemnul are si insusirea de a pasra un nivel oprim de umiditate in casa si va tine la distanta aparitia anumitor probleme cauzate de microbi. Casele de lemn au nevoie de mai multi stalpi de sustinere si veti beneficia de mai mult spatiu.

O casa din lemn are mai multe avantaje si de aceea va recomandam sa va informati inainte de a alege o varianta pentru ca totul sa se plieze si pe nevoile pe care le aveti.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]