Locuiti la casa, la curte si aveti si spatii de depozitare? Subsolul sau demisolul este o alegere buna dar in unele cazuri ete nevoie de un mic depozit ori de o haa care sa poata deservi scopul depozitarii. Amenajarile realizate corespunzator sunt absolut necesare si ventilatia este un aspect care nu poate fi neglijat.

La nivel casnic solutiile sunt mult mai simple. Nu e necesar sa avem si un sistem de ventilatie cmplex si sunt suficiente cateva ventilatoare si un sistem de aer conditionat.

Cu totul altfel va sta situatia pentru spatiile mari. Halele, spatiile de productie si depozitele impun solutii mai eficiente in legatura cu ventilatia. Debitul de aer care e necesar va fi mai mare iar ventilatoarele comerciale nu sunt recomandate. In cazul acesta se utilizeaza ventilatoare industriale. Persoanele ce activeaza in domeniul industriei au auzit in mod sigur de aceste ventilatoare. Solutiile oferite aici sunt mult mai diverse in domeniul ventilatiei. Chiar daca este vorba despre un showroom, o hala sau un atelier de productie, ori chiar si un demisol sau un spatiu pentru depozitare casnic pot sa fie gasite oriunde ventilatoare.

Indiferent ce cautati veti gasi sigur si produse care vor satisface orice exigente. Sunt unele cazuri in care ventilatia se face cu tubulatura si aici este recomandat sa utilizam ventilatoae  axiale care au tubulatura. Tot ventilatoarele axiale pot sa fie folosite si atunci cand nu se foloseste tubulatura si exista si varianta unor ventilatoare axiale pentru pereti ori care pot sa fie montate pe ferestre.

Acolo unde avem posibilitatea de a monta ventilatoare cu tubulatura sau pe perete sunt si alte solutii.