Teava rectangulara – design modern si rezistenta in timp

de | aug. 30, 2016 | Diverse

Teava rectangulara este un material utilizat de specialistii in constructii, ce se bucura de foarte multa fiabilitate si rezistenta. Profilele de teava rectangulara pot fi achizitionate de la aproape orice furnizor de materiale pentru construit si sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera.

Teava rectangulara si fiabilitatea materialului

teava rectangularaTeava rectangulara poate fi ultilizata intr-o arie larga de proiecte, ce pot include atat lucrari ample, precum piese pentru autovehicule, baulstrade pentru autostrazi sau adevarate constructii metalice, cat si proiecte personale, desfasurate individual in jurul casei, precum piese de mobilier sau stalpi de sustinere pentru garduri. Practic, acolo unde exista nevoia de sustinere realizata printr-un material metalic, acest material devine cea mai buna varianta, aflata la indemana oricui. Dimensiunile variaza, astfel ca acest material se poate plia usor pe nevoile oricarui constructor si pe orice tip de proiect.

Teava rectangulara – solutia pentru o lucrare rezistenta

Poate cel mai putin cunoscut, dar in acelasi timp, cel mai important avantaj pe care teava rectangulara il are este rezistenta extrem de mare pe care acest material o are in timp. Cu doar putin ajutor oferit prin aplicarea unei protectii anticorozive, acest material isi pastreaza proprietatile si rezistenta pana la 25 de ani. Astfel, aceeasi teava rectangulara poate fi utilizata si reutilizata in mai multe proiecte, fara ca riscul degradarii acesteia sa existe.
De asemenea, materialul este unul cat se poate de eficient, intrucat fiecare bucata de teava rectangulara poseda o forma ce ii asigura o foarte buna duritate, insa structura speciala pe care o are ii ofera avantajul unui cost cat se poate de redus. Acesta este inca un motiv pentru care un astfel de material este extrem de cautat de constructori, oferind stabilitatea unei piese din otel, la un pret foarte mic.

Teava rectangulara si usurinta in utilizare

Un alt avantaj extrem de important al acestui material este usurinta cu care el se poate plia nevoilor oricarui proiect sau constructor. Fiind confectionata din metal, teava rectangulara poate fi taiata dupa nevoie, la dimensiuni foarte mari sau foarte mici si chiar modificata prin gaurire sau chiar sudare. Astfel, orice proiect, indiferent de complexitate, poate fi dus la bun sfarsit.

Teava rectangulara – alegerea perfecta pentru un design modern

Pe langa avantajele de ordin tehnic ce nu pot fi ignorate, teava rectangulara este si un prieten foarte bun al designului modern. Forma sa simpla, dreptunghiulara, este ideala pentru proiecte de design exterior si, de ce nu, chiar interior. Aspectul sau asigura simplitatea mult cautata de designeri, insa ofera si increderea unui proiect bine gandit si trainic. Dimensiunile variate sunt inca un atu al materialului, care il face potrivit pentru proiecte de dimensiuni mari, dar si pentru cele de dimensiuni mici.
Oferind o arie atat de larga de beneficii si posibilitati de utilizare, aceasta teava este o alegere extrem de eficienta din punct de vedere al costurilor si ideala pentru proiecte mici, ce necesita atentie la detalii sau dimpotriva, proiecte ample, de dimensiuni mari si de o complexitate pe masura. Oricum ar fi, teava rectangulara este un element ce nu trebuie pierdut din lista materialelor de utilizat.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.050)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]