Deoarece angajatii tai isi petrec circa o treime din aproape fiecare zi la birou, este important sa le oferi un loc confortabil in care sa lucreze. Retine ca designul biroului cat si ambianta sa joaca un rol major asupra productivitatii si eficientei angajatilor tai. Prin urmare, este necesar ca firma ta sa dispuna de un mobilier birou confortabil si de o atmosfera de lucru propice.

Un spatiu de lucru cu mobilier de slaba calitate creste probabilitatea de ranire si de aparitie a durerilor de spate, gat sau cap, din cauza pozitiilor incomode a muncitorilor. Mai mult decat atat, angajatii care nu se vor simti bine fizic, vor avea, de asemenea, o productivitate scazuta si o performanta slaba in sarcinile lor de zi cu zi.

Este clar ca majoritatea oamenilor care lucreaza la birou sufera in tacere in fiecare zi daca nu dispun de un mobilier confortabil, dar acest lucru se poate evita si rezolva prin achizitionarea de piese ergonomice si ortopedice de mobila, speciale pentru birou.

Conform www.mobilakoncept.ro, iata ce pasi sa urmezi pentru alegerea mobilierului de birou potrivit pentru compania ta:

  • Fa o lista cu piesele de mobila pe care planuiesti sa le cumperi.

Inainte de a merge la magazinul de mobila, asigura-te ca ai alcatuit o lista cu elementele pe care trebuie sa le achizitionezi. Noteaza cele mai importante piese inainte de a reflecta asupra lucrurilor suplimentare. Lista ta ar trebui sa cuprinda mese de birou, scaune, dulapuri, corpuri cu sertare si tot ceea ce intentionezi sa utilizezi in munca pe care o efectuezi la birou.

Desigur, functia angajatilor trebuie luata in seama atunci cand achizitionezi mobilier de birou. In timp ce managerii si directorii trebuie sa dispuna de un birou mai elaborat, simplii angajati nu au nevoie decat de cate o masa, un scaun si un spatiu de depozitare de documente.

  • Verifica atent proiectarea mobilei.

Alege mobilier de inalta calitate, care este proiectat ergonomic. Un astfel de tip de mobilier este ideal pentru locul de munca, deoarece acesta este construit in asa fel incat sa ofere maximul de confort persoanelor care il folosesc toata ziua.

Cand ajungi la magazinul de mobila, testeaza personal mesele si scaunele pentru a vedea daca acestea sunt intr-adevar confortabile. Mobilierul de birou ergonomic trebuie sa imbunatateasca eficienta personalului tau si sa se potriveasca cu restul decorului din incinta.

Dulapurile trebuie sa aiba suficiente spatii pentru a gazdui documente si alte lucruri importante. Ele trebuie sa dispuna, de asemenea, de incuietori, pentru a asigura o oarecare securitate a lor.

  • Foloseste cu intelepciune tot spatiul de care dispui.

Daca tocmai te-ai mutat intr-un birou nou, ia in considerare intreaga suprafata si utilizeaz-o in mod eficient. Ai grija cum asezi piesele de mobilier, astfel incat ferestrele si usile sa nu fie blocate. Totodata, prizele electrice trebuie sa se gaseasca in apropiere de mesele de birou.

Tine cont de sfaturile de mai sus daca vrei ca personalul tau sa se simta bine la locul de munca si ofera-i mobilier de birou robust, elegant, sigur si, cel mai important, confortabil.

mobilier birou