O campanie publicitara care se respecta va inclde in buget si operatiuni de prin afise si de prin postere. Dimensiunile lor sunt stabilite si de suportul pe care urmeaza sa se faca afisajul dar si pe contunut. Sunt mai multi factori implicati in conceperea si in printarea posterlor la nivel calitativ. Nu dezvaluim toate secretele activitatii noastre insa va asiguram ca avem toate atuurile.

Posterele nu functioneaza doar prin crearea imaginilor difuze din moment ce au ca scop conducerea catre actiuni imediate si realizeaza si o imprimare de durata in memoria celor care iau contact cu afisul si cu mesajul pe care il vad.

Cercetarea pietei este un element important in campanii publicitare iar costul pentru pblicitate faca ca nu toate companiile sa isi permita si campanii cu postere pentru ca e necesar sa se cumpere spatiu de afisare pentru o anmita perioada.

Cercetarea se concentreaza pe cine snt de fapt persoanele care sunt in grupul tinta, ce cumpara ele si de unde cumpara. Scopul cercetarii va fi sa determinati clientii sa va cumpere produsele. Cunpastera obiceiurilor de cumparare face ca vanzarea sa fie mult mai usoara.

Cercetarile bne de piata arata si de ce oamenii prefera anumite produse.

Posterele sau afisele cu reclame pentru vacanta vor trebui sa arate destinatii iar cele cu atractii tristice trebuie sa arate oameni care interactioneaza cu obiectivele. Dupa ce se concepe un poster sau un afis publicitar urmeaza expunerea. Cercetarile arata unde puteti sa gasiti clienti si acela este si locul in care trebuie sa amplasati un poster pentru a lua contact cu el. De asemenea posterul pentru a intra in contact cu el. De asemenea este necesar sa distribuiti si posterele in organizatii mari ori clientilor care cumpara in cantitati mari. Din cand in cand va recomandam sa schimbati mesajul ori aspectul posterului pentru ca daca un afis sta mult in acelasi loc devine o parte din mediul incojurator.