Un web design profesional nu inseamna doar crearea unui site si atat. Este mult mai mult. Inseamna ca toate elementele ce contribuie la realizarea lui sa se imbine perfect. Noi stim acest lucru si de aceea reusim sa punem cap la cap toate elementele necesare.

  1. Titlul site-ului trebuie sa fie unu scurt si sa reprezinte afacerea dumneavoastra cel mai bine (ex: afacere cafea – Magazin de cafea )
  2. Meta tags – Sunt necesare pentru ca un site sa fie indexat de un motor de cautare . Descrierea trebuie sa fie una medie (in jur de 160 caractere ) care sa cuprinda serviciile oferite de dvs si in acelasi timp sa atraga vizitatorul pe site (ex: afacere cafea- La noi gasiti cele mai exotice sortimente de cafea la preturi foarte mici)
  3. Continutul site-ului trebuie sa fie unul original , cuprinzand cuvintele cheie, si totodata sa descrie cat mai in detaliu cu ce va ocupati , de ce ar cumpara de la dumneavoastra, ce avantaje oferiti fata de competitori, promotii etc
  4. Viteza de incarcare rapida a site-ului este unul din aspectele importante. E necesar ca site-ul sa fie incarcat rapid pentru ca vizitatorii sa poata citi informatia cat mai usor si mai rapid . Un site care se incarca greu automat pierde in fata clientilor dar si in fata motoarelor de cautare.
  5. Backlink-urile sunt necesare pentru ca un site sa avanseze in clasamentul motoarelor de cautare. Dar atentie aici nu intra orice fel de backlink si buna ar fi o alternare intre un backlink dofollow( urmeaza site) si backlink nofollow ( nu urma link) . De asemenea un backlink cu un PR (page rank) ridicat ( de preferat PR peste 5) si cu DA( domain autorithy) peste 65 sunt de mare ajutor.

Daca urmati acesti pasi veti avea un site de calitate ridicata, profesional , responsive si cu un aspect placut si usor de navigat. Acest lucru nu se poate face pe platformele gratuite oferite in acest moment pe net  ci trebuie realizate de un specialist in domeniu IT/Web design by wsadesigns