contabilitate sector 6 BucurestiUn tanar antreprenor din Sectorul 6 este coplesit, cel mai probabil, de toate lucrurile care pica pe umerii sai, precum si de toate lucrurile care depind de altii. In cazul in care dialogul cu furnizorii se transforma intr-un job de call-center, este cazul angajarii unui om cu experienta in conversatiile telefonice cu clientii si a delegarii acestei sarcini catre acea persoana. La fel si in cazul serviciilor de contabilitate.

De fapt, delegarea se va transforma, cel mai indicat, intr-o externalizare: externalizarea serviciilor de contabilitate catre o firma buna care actioneaza in Sectorul 6 din Bucuresti in acest moment.

Ce reprezinta contabilitatea?

firma contabilitate sector 6Defintia acestui domeniu de activitate este una mai putin atractiva daca este privita din afara, si cuprinde termeni precum masurare, evaluare, gestiune, control, care se alipesc de notiuni precum active, datorii, capitaluri. Practic, este o stiinta si o arta in acelasi timp, care tine de stapanirea afacerii sau, mai bine zis, de tinerea ei in frau din punct de vedere financiar.

Astfel de calcule contabile incipiente sunt picturile rupestre in care se infatiseaza bete, animale si asa mai departe. Prin acestea se socotea si se tinea o evidenta.  Dar de atunci pana azi, in 2016, este cale lunga si lucrurile sunt atat de complexe,  incat contabilitatea se imparte in contabilitate primara, care la randul ei se imparte in a), b), c) si asa mai departe, apoi este evidenta financiara (practic, materia cenusie din acest „creier” in care contabilitatea primara este cerebelul).

Si mai este ramura evidentei stocurilor, care numara in nestire tot ce se semneaza, ce iese, ce intra, ce nivel de stoc exista, cate elemente de patrimoniu are firma si asa mai departe.

Ce firme de contabilitate trebuie sa caute antreprenorii in Sectorul 6 din Bucuresti?

firma de contabilitate sector 6 BucurestiIntrebarea de mai sus induce deja ideea ca o afacere care actioneaza in Sectorul 6 trebuie sa caute firme de contabilitate tot din Sectorul 6, insa  se impune o nuantare: aceasta firma de contabilitate trebuie sa fie dispusa pentru clientii din Sectorul 6, nu sa aiba neaparat sediul acolo. O astfel de firma este Contabilicesc.ro, si se caracterizeaza la prima vedere prin urmatoarele:

  • Se adreseaza firmelor din tot Bucurestiul si trateaza firmele din Sectorul 6 la fel de bine precum cele dintr-un alt sector
  • Este versatila in ceea ce priveste serviciile de contabilitate primara, de gestiune financiara sau de stocuri de care o companie are nevoie
  • Expertii contabili au destula experienta si in sens vertical (ani), si in sens orizontal (categorii de clienti de la cel mai mic la cel mai mare)
  • Se implica si intocmeste acte si formalitati pentru depunerea la Registrul Comertului (asta nu tine de contabilitate, dar unele firme pot avea nevoie de asa ceva, mai ales cele detinute de antreprenori tineri si fara prea multa experienta); in aceeasi idee sunt disponibile si servicii de Resurse Umane

Iata cum ar trebui sa fie, pana la urma, orice firma de contabilitate disponibila pentru Sectorul 6 din Bucuresti. Doar asemenea exemple de buna practica pot ajuta cu adevarat mediul economic al Sectorului 6 pe partea de contabilitate.