Centralele Immergas sunt proiectate pentru instalari la perete ori in interiorul peretelui utilizand o rama decvata. Trebuie sa fie folosite pentru a incalzi spatiile si pentru a produce apa calda menajera de uz casnic. In cazul in care centralele sunt instalate la perete peretii trebie sa fie netezi fara denivelari proeminente pentru a permite accesul in zona superioara.
In cazul in care schimbati tipul de instalare se schmba modl de clasificare la unei centrale. Numai un temroinstalator care este calificat in mod corespunzator va trebui sa instaleze centrale pe gaz.

Instalarea este facuta conform cu normele si cu legislatia in vugoare si repsecta tehnica locala tinand cont de indicatiile pe care le au procedeele tehice. Instalarea trebuie sa respecte si toate regulile care exista pentur gaze care au densitatea mult mai mare decat densitatea aerului. E interista instalarea unor aparate cu alimentare pe gaze in locuri in care podeaua e la o cota inferioara cu cele medii. Inainte sa instalati aparatul e necesar sa verificati daca e complet.
Elementele ce au legatura cu ambalajul nu trebui lasate la indeman copiilor pentru ca prezinta surse de pericil. Daca aparatul este inchis va trebui sa aiba spatiu sfucient pentru intretinere.

Deasupra si dedezubt se va lasa spatiu pentru a se realiza inteventii asupra racordurilor hidraulice ori conductelor de gaze arse.

In cazul aparitiei unor anomalii, defectiuni ori functionare incorecta aparatul se va dezactiva si se va apela si la serviciile tehnicienilor abilitati. Nu interveniti asupra centralei si nu icercati sa o reparati. Daca nu respectati aceste reguli pot aparea probleme serioase.