Kusadasi-42Concediul de vara este foarte important pentru fiecare dintre noi, iar daca alegem o destinatie potrivita vom fi siguri ca ne vom bucura din plin de aceasta vacanta.

Agentia de turism Happy Tour va propune o vacanta de vara in Kusadasi, destinatie cunoscuta din Turcia, care va ofera o multime de oportunitati.

Ce e de facut in Kusadasi

Statiunea la Marea Egee, din Turcia, Kusadasi, se bucura de plaje cu nisip fin scaldate de apa limpede. Aceasta este situata in apropierea orasului Izmir si ofera posibilitatea turistilor de a vizita orasul antic Efes, aflat la doar 15 km de Kusadasi. De asemenea, cei care opteaza pentru un sejur in Kusadasi pot vizita Castelul de bumbac, Pamukkale, obiectiv aflat la doua ore de mers cu masina de celebra statiune.
Intr-un sejur la Kusadasi de la Happy Tour puteti face sporturi nautice, excursii cu barca, dar va puteti bucura si de celebrele bai si masaje turcesti.
Fie ca va place sa inotati, sa faceti plaja, scufundari sau sa vizitati obiective culturale, statiunea Kusadasi este ideala. De asemenea, aceasta destinatie este potrivita atat pentru familiile ce au copii, cat si pentru tineri, adaptandu-se fiecarui tip de turist in parte.

Alege o vacanta in Kusadasi de la Happy Tour

Daca vrei sa ai parte de o vacanta de vara fara griji, poti opta pentru un sejur organizat de agentia de turism Happy Tour. Astfel, nu trebuie sa te ocupi decat de bagaje si sa lasi restul in grija agentiei Happy Tour.
O vacanta in Kusadasi de la Happy Tour porneste de la 465 de euro de persoana si include cazare, bilete de avion, transfert aeroport-hotel, asistenta tursitica locala si masa conform ofertei.
Relaxeaza-te si tu pe o plaja la marea Egee din Kusadasi cu o vacanta de la Happy Tour!