Atunci cand ne gandim la un eveniment, indiferent ca este unul de tip business precum o intalnire intre reprezentantii a doua companii diferite, de tip corporate precum o petrecere de lansare, respectiv de promovare sau o conferinta, ori la un eveniment precum o nunta sau un botez, implicit ne gandim si la organizarea acestuia.

Organizarea oricarui tip de eveniment implica o multime de detalii, care, daca nu sunt puse la punct de profesionisti in acest domeniu, nu ajung sa fie in reala concordanta cu necesitatile si pretentiile celor care urmeaza a participa.

Pe acest fond, a aparut firma de catering din sectorul 1 Premier Catering, o firma specializata in acelasi timp si in organizarea evenimentelor.

Insumand o experienta de peste 1000 de evenimente organizate, firma de catering din sectorul 1 si-a dobandit notorietatea datorita faptului ca isi presteaza serviciile cu profesionalism.

Firma de catering din sectorul 1- ce meniuri va ofera?

Organizarea unui eveniment care sa ramana intiparit in memoria invitatiilor are in vedere o multime de detalii.

catering sector 1 bucuresti

Intai de toate, firma de catering din sectorul 1 incepe cu prepararea meniurilor. In concordanta cu acestea, Premiercatering.ro pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele meniuri:

 • Meniuri de catering pentru evenimentele corporate din sectorul 1- Premiercatering.ro poate pregati preparare delicioase in conformitate cu tema evenimentului. Astfel, firma de catering din sectorul 1 pregateste meniuri pentru seminarii sau training-uri, pentru coffee-break-uri, receptii sau cocktail-uri
 • Meniuri de catering pentru evenimentele private (petreceri, kids party, petreceri de gradina, petreceri de doctorat)
 • Meniuri personalizate in functie de gusturile fiecarui client – in cazul in care daca mancarurile deja existente in meniurile acestei firme nu sunt tocmai pe gustul dumneavoastra, Premiercatering.ro poate pregati mancaruri la comanda, raportate la gusturile clientilor, la bugetul acestora sau la natura evenimentului

Cauti servicii de catering in sectorul 1?

De exemplu, firma de catering din sectorul 1 pune la dispozitie doua meniuri ideale pentru petrecerile tinute la un club. Astfel, unul dintre aceste meniuri cuprinde urmatoarele delicii:

 • Cosulete cu mix de fructe de mare
 • Tarte cu nuca si cu telina
 • Minifrigarui de pui si cu ananas
 • Capane-uri de branza blue
 • Tapenade de masline cu crema de branza Philadelphia
 • Rulade de pui cu mere si cu fistic
 • Chiftelute cu susan
 • Pui cu sos chilli

Preturile praticate de firma de catering din sectorul 1 sunt accesibile si variaza in functie de cantitatea comandata (comenzile mai mari de 100 de meniuri beneficiaza de reduceri substantiale) de numarul si de felul preparatelor.

Firma de catering din sectorul 1- ce colaborari ii atesta profesionalismul?

Apeland la serviciile puse la dispozitie de firma de catering din sectorul 1 veti avea parte de un eveniment bine pus la punct, care nu va fi uitat prea curand de invitati pentru ca Premiercatering.ro mizeaza pe calitate, lucru dovedit si de colaborarea cu mai multe institutii sau universitati prestigioase din Bucuresti, precum A.S.E., Universitatea Bucuresti, Camera de Comert si Industrie a Romaniei sau Academia Romana.

Asadar, daca vreti ca o firma de catering sa va asigure prepararea mancarii, transportul acesteia, amenajarea salii, servirea, debarasarea si curatarea ulterioara evenimentului apelati cu incredere la serviciile din oferta firmei de catering din sectorul 1.