Despre dezumidificatoare aer casnice

de | iul. 27, 2016 | Afaceri

Dezumidificatoarele mecanice sunt eficiente si sunt unitati care au o caseta atat spirala pentru incalzire si pe cea pentru racire dezumidifcatoarele vor elimina umezeala din aer cu ajutorul unor ventilatoare pentru a putea sa suflam aerul cald si umed, spre spiralele de racire de metal. Apa care rezulta se scurge din vase de colectare ori din rezervoare ce se afla in dezumidificator. Aerul rece care rezulta din eliminarea apei va fi trecut prin spirale de incalzire pentru a se readuce la temperatura camerei.

Dezumidificatoarele mecanice utilizeaza doua tipuri de tehnologie cu ajutorul carora vor elimina si umezeala aflata in aer.

Dezumidificatoarele cu racire termo electrica utilizeaza curenti electrici aflati intre doua metale. Curentii electrici fac ca o parte sa se incalzeasca iar alta sa se raceasca si efectul va fi asemanator cu cel produs de dezumidificatoarele cu compresor.

Avanatajele pe care le au aceste dezumidificatoare sunt ca nu au componente in miscare, sunt silentioase in comparatie cu alte tipuri de dezumidificatoare si sunt eficiente pentru a dezumidifia la capacitate mica. Dezumidificatoarele compresoare folosesc tehnologii similare cu cele ale aparatelor  de aer conditionat si sunt des intalnite. Ventilatoarele atrag aerul umed dar si umiditatea si o trec prin spirale in care ste aer comprimat ori n agent frigorific.

Dezumidificatoarele compresoare folosesc o tehnologie asemanatoare cu cea utilizata la aparate de aer conditionat si sunt des intalnite. Ventilatoarele atrag aerul umed ori umiditatea si o trec prin spirale unde se afla si aer comprimat sau agenti frigorific mobil. Aerul se misca prin spriale si provoaca condens care va fi colectat in rezervoare de colectare.

Dezumidificatoarele cu absorbtie sunt numite in asa fel incat utilizeaza o sbstanta care dezumidifica aerul. Aceasta substanta este un punct de atractie pentru copiri si absoarbe si apa. N este niciun compresor iar pachetele care contin material desicant sunt folosite pentru a absorbi apa aflata in aer.

Un aer umed se va umple de virusi si va afecta plamanii. Sunt si persoae ce au alergie la mucegai. Din cauza umezeii aspectul pe car eil are casa se umed si bolnavicios. In cazul in care nivelul de umiditate va depasi punctul critic de 60 d eprocente vor aparea si o serie intreaga de probleme care pot sa fie rezolvate eliminand cauza si utilizand dezumidificatorul.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.049)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]