Top 3 genti de dama pe care le poti comanda online

de | iul. 17, 2016 | Fashion

Cele mai interesante accesorii, pe care orice femeie adora sa le aiba parte a garderobei sale, sunt gentile, indiferent sub ce forma se prezinta ele: plicuri de dama, rucsacuri, genti de umar pentru dame, poseta cu doua manere etc.

Prietene de nedespartit ale fetelor, gentile ascund micile secrete ale stapanelor, pastreaza obiecte diferite, necesare in viata de zi cu zi, si arata mereu impecabil, elegante si in ton cu moda. Pentru a crea un look memorabil, o femeie nu trebuie sa-si schimbe mereu hainele, e suficient o geanta noua, iar outfitul capata o amprenta diferita, se transforma devenind rafinat, chic.

Atunci cand iti alegi o geanta, exista o gramada de reguli (la televizor, pe net, in reviste) care-ti interzic sa o porti cu anumite piese vestimentare. Nu va sperie acest lucru? Oare imi va sta bine si mie daca imi cumpar o geanta asemanatoare cu a prietenei mele? Cu ce o port? Merge sa o iau la birou? O multime de intrebari enervante care mai mult te descurajeaza, nu-i asa?

Cel mai bine ar fi sa nu te mai gandesti la acele sfaturi. Daca nu porti o geanta plic la o tinuta sport sau un rucsac la nunta prietenei tale, atunci trebuie sa stii ca nu vei face niciodata greseli colosale. Poti sa-ti cumperi orice geanta de dama doresti, atunci cand ai in locuinta ta o oglinda care te va ajuta sa o combini cu piesele vestimentare perfecte.

Tipuri de genti de dama care se poarta in aceasta vara

In fiecare sezon se poarta ceva anume, orice ocazie sau eveniment iti cere o anumita eticheta, astfel incat gentile de dama din mediul online au inceput sa fie foarte cautate deoarece pot fi cumparate rapid, au o calitate garantata si sunt mereu in ton cu moda.

O femeie trebuie sa aiba in sifonierul sau cel putin trei tipuri de genti de dama pentru a reusi sa creeze tinute vestimentare ideale pentru orice ocazie.

  • O genta plic pentru dame, atat de necesara unei ocazii speciale (nunta, botez, petrecere onomastica, eveniment), dar care poate fi purtata si ziua la o tinuta mai casual;
  • O geanta de umar pentru dame, produs perfect pentru o zi la serviciu, la scoala, acolo unde ai nevoie sa cari dupa tine inclusiv dosare sau diverse proiecte;
  • O geanta de dama pentru shopping, obligatorie pentru o sesiune de cumparaturi la mall sau la piata.

De asemenea, unei femei nu ar trebui sa-i lipseasca nici geanta tip rucsac, perfecta pentru orice moment al zilei, geanta cu franjuri, putin extravaganta, pentru o femeie indrazneata, sau geanta cu doua manere, atat de potrivita unei intalniri de tip business.

De unde cumperi genti de dama online

Shoppingul online din zilele de astazi a devenit cea mai practica modalitate de a face cumparaturi de calitate, intr-un timp scurt, fara sa mai ai parte de stres si nervi acumulati la maximum. De aceea, gentile de dama pot fi usor achizitionate in acest mod, de catre orice femeie, indiferent de pretentiile pe care aceasta le are in materie de posete de dama.

Un magazin online, care pune in vanzare astfel de produse pentru doamne si domnisoare mereu la moda, este Zevo.ro, producator, distribuitor si importator de genti de dama din piele naturala de calitate superioara.  De ce sa cumperi de aici? Din mai multe motive desigur, dintre care poti lua in considerare urmatoarele:

  • Poti alege din 150 de modele de astfel de produse necesare reprezentantelor sexului frumos;
  • Sunt elegante, la moda, au designer italian;
  • Sunt accesibile ca pret, purtabile si de o calitate de netagaduit;
  • Magazinul are si 2 showroom-uri in caz ca vrei sa vezi produsele si sa le atingi inainte sa le cumperi;
  • Comanda se poate face online, telefonic sau prin e-mail;
  • Exista un contact permanent intre client si magazin pentru ca totul sa decurga cat mai bine, iar pretentiile sa fie satisfacute.

Gentile pentru dame raman cele mai practice accesorii pe care le poate avea o femeie, cele mai elegante, dar si cele mai ravnite si admirate. Nu ezita si da o raita prin magazinul online Zevo.ro, nu vei regreta!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]