imprumut ifn

Poate ca nu va gandeati dar multi dintre clientii institutiilor financiare nebancare sunt pensionarii. Da, pensionarii, bunicii si parintii nostri au ajuns sa solicite credite rapide pentru a-si acoperi nevoile urgente cum ar fi plata unei facturi, achitarea unei interventii chirurgicale, cumpararea medicamentelor necesare si multe altele. Alteori ei solicita un astfel de imprumut IFN si pentru satisfacerea unor nevoi personale cum ar fi o vacanta, un bun pe care nu si l-ar permite in mod normal si multe altele.

Despre imprumuturile pe care le fac pensionarii la IFN-uri

Pensionarii sunt pe lista neagra a statului si li se pun in spate o multime de taxe si impozite de parca nu ar fi fost suficient ca au cotizat o viata intreaga. Unii pensionari care sunt mai norocosi primesc ajutor financiar de la copii lor care fie lucreaza in strainatate fie au un loc de munca foarte bine platit.

Totusi atunci cand apeleaza la un imprumut IFN motivul nu este in toate cazurile acela de a satisface anumite dorinte cum ar fi o vacanta, ei au nevoie de bani pentru a-si achita medicamentele care sunt deosebit de costisitoare si nu de putine ori trebuie sa le comande din strainatate. Astfel de situatii pentru a solicita un imprumut IFN sunt deosebit de urgente intrucat sanatatea lor depinde in mare parte de acest aspect, al banilor.

Cu toate ca serviciile institutiilor financiare nebancare sunt mult mai costisitoare in cazul solicitarii unui imprumut IFN, ei sunt dispusi sa isi asume aceasta cheltuiala suplimentara. Marele avantaj este ca seniorii pot sa achite rate saptamanale care sunt mult mai usor de suportat. Poate ca ne vom gandi ca pensia este aceeasi, deci este irelevant daca fac o singura plata pe luna sau platesc cate putin  in fiecare saptamana. Insa, cei mai multi romani, nu doar pensionarii, nu au o educatie financiara si prefera aceasta modalitate de returnare a sumei imprumutate.

Ce trebuie sa faca un pensionar pentru a accesa un imprumut IFN?

Un pensionar care doreste sa acceseze un astfel de imprumut IFN trebuie, in primul rand, sa apeleze la un consultant specializat care ii va specifica ce acte trebuie sa pregateasca pentru a solicita imprumutul si ii va oferi toate informatiile necesare.

Pentru simplificarea intregului demers, consultantul se va deplasa acasa la solicitant si ii va oferi toate informatiile necesare pe care trebuie sa le cunoasca despre un imprumut IFN cum sunt procedurile pe care le presupune. Daca clientul este eligibil atunci in maxim 72 de ore va primi la domiciliul sau banii solicitati.

Pentru ca un pensionar sa fie eligibil sa primeasca un astfel de imprumut IFN este necesar sa aiba maxim 70 de ani, domiciliul stabil in Romania si sa aiba un venit minim al carui prag este stabilit de fiecare institutie financiara nebancara in parte. Oricum, in momentul in care cineva aplica pentru un astfel de imprumut IFN va fi informat in prealabil despre tot ceea ce presupune imprumutul si, totodata va va oferi o solutie eficienta care sa va scoata din impas.

Concordia Capital este una dintre institutiile financiare care acorda imprumuturi in cele mai avantajoase conditii si tot ce trebuie sa faceti este sa completati un formular de aplicare sau sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.