Vrei sa inveti machiajul pro pentru ochi verzi? Vino la cursurile de make up DallesGO din Bucuresti si invata de la cei mai buni make up artisti

de | iul. 7, 2016 | Diverse

Daca alegi sa te inscrii la cursurile de make up concepute de DallesGO, care se desfasoara in Bucuresti, vei invata machiajul ochilor verzi si nu numai. Astazi, vom prezenta in special cateva tipuri de make up pentru ochi verzi pe care le poti invata la acest curs de make up.
Culoarea verde a ochilor face din acestia sa fie unii dintre cei mai frumosi si doriti ochi din univers, iar pentru a le gasi make up-ul perfect nu este un lucru chiar atat de usor precum ar parea la prima vedere. Poti invata cum sa machiezi ochii verzi la cursurile de make up specializate din Bucuresti organizate de DallesGO.
cursurile de make up
Daca te inscrii la cursurile de make up vei primii sfaturi si informatii de la make up artisti profesionisti si cunoscuti care te vor invata toate tainele acestui domeniu. Narcisa Simadan este unul dintre profesorii de la cursurile de make up din Bucuresti care te vor invata cum sa ajungi un make up artist adevarat. In cei peste 15 ani de experienta, Narcisa a lucrat cu majoritatea vedetelor, designerilor si revistelor de moda. Ea este singurul make up artist din Romania care a absolvit Institutul Guerlain din Paris.

Ce tipuri de make up pentru ochi verzi poti invata la cursurile de make up de la DallesGO?!

Mai jos iti vom prezenta punctual anumite cateva culori pentru make up-ul ochilor verzi pe care le vei putea invata aici la cursurile de make up din Bucuresti, pentru a putea face si tu acasa acelasi lucru pentru prietenele tale sau de ce nu, pentru viitoarele cliente.

  • Bej – bejul este una dintre culoarile care se potrivesc extraordinar pentru machiajul ochilor verzi. De retinut este faptul ca nuantele nude pentru fardul de ochi sa potrivesc foarte bine. Aceasta culoare poate fi purtata cu brio pentru machiajul de zi al ochilor vezi.
  • Verde – daca doresti sa faci un machiaj cu o singura culoare si daca vrei sa accentuezi culoarea ochilor, atunci cu siguranta verde este culoarea fardului de ochi care trebuie utilizata in acest caz. Aproape orice nuanta de verde va da energie si viata ochilor verzi.
  • Violet – toate nuantele de violet se potrivesc perfect cu ochii verzi. Violetul arata extraordinar pe ochii verzi, iar combinat cu un albastru deschis va face ochii sa straluceasca.
  • Auriu – ochii verzi sunt senzationali cand sunt fardati cu o culoare aurie stralucitoare. Poti obtine un efect si mai puternic, daca utilizezi un fard de ochi auriu si sub sprancene pentru evidentierea acestora. Astfel rezultatul va fi unul fabulos!
  • Chocolate – culoarea ciocolatie este o culoare uimitoare pentru make up-ul ochilor verzi. Cam orice nuanta de maro va scoate intodeauna in evidenta culoare verde a ochilor, insa cicolatiul va da profunzime acestora si astfel se va obtine un machiaj superb si elegant.

Pe langa cele de mai sus la cursurile de make up vei invata sa studiezi efectul luminii pe tipurile de ten, vei lucra machiaj pentru fotografie si o multime de alte lucruri.

Daca doresti sa te inscrii la cursurile de make up din Bucuresti poti intra si tu pe site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0769 041 711. Cursurile de make up se organizeaza in cadrul studiourilor DallesGO din Bucuresti, str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2.

Despre DallesGO

Studioul de cursuri after work Universul DallesGO ofera o multime de cursuri destinate persoanelor conectate la toate lucrurile noi si care vor sa-si transforma pasiunile in profesii adevarate. DallesGO ofera o multitudine de cursuri after work precum: make up, design interior, design vestimentar, fotografie, stilism si multe altele.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]