Catering in Sector 3: complet, rapid si profesionist, ca la Premiercatering.ro

de | iun. 29, 2016 | Diverse

catering bucuresti sector 3 oferta

Catering-ul in Sectorul 3 al Capitalei este un serviciu care trebuie sa fie prestat impecabil pentru ca un eveniment corporate sa se deruleze corespunzator, ca un eveniment privat sa fie tinut minte pana la anul, cand se va celebra din nou momentul, ca participantii la eveniment sa observe si sa aprecieze ca organizatorii au grija de ei si tin cont de toate aspectele. Ce-ar fi daca evenimentele din Sectorul 3 ar fi asigurate doar de firme locale, care sa fie rutinate cu aceiasi clienti, care sa se preocupe de aceleasi si aceleasi meniuri?

O firma de catering care sa aiba disponibilitate pentru toate sectoarele se va descurca foarte bine cu toate solicitarile din Sectorul 3: va asigura un catering complet (de la aducerea meniurilor pana la debarasare (curatenia de dupa), asta intr-un mod rapid si intr-un stil tacticos, profesionist. Aici: http://www.premiercatering.ro/catering-bucuresti-sector-3/ sunt disponibile serviciile de catering marca Premier Catering pentru sectorul 3.

Catering in Bucuresti, Sector 3: iata serviciul care asigura meniuri pentru evenimentele din sector

catering sector 3 poza masaCatering-ul in Bucuresti, Sector 3, inseamna acelasi catering bucurestean de calitate care foloseste evenimentelor din Sectorul 3. Este tinuta o evidenta a sectoarelor nu pentru ca evenimentele dintr-un sector ar fi de neintalnit intr-un alt sector, ci tine mai degraba de disponibilitatea firmelor de catering pentru Bucuresti, Sectorul 3.

Dupa definitie, serviciul acesta inseamna o activitate de distribuire a semi-preparatelor si preparatelor culinare conservate in depozite-tampon pana in momentul livrarii in locul in care vor fi consumate. Si locurile difera de la caz la caz,in functie de el servindu-se:

  • Lunch-uri la caserola, calde, proaspete si satioase
  • Meniuri bogate, pentru petreceri fastuoase private, unde se practica abundenta de alimente exotice
  • Coffee-breaks (pana si Sectorul 3 e plin de conferinte, training-uri sau workshop-uri)
  • Cocktail-uri si receptii (ocazii unde orice greseala de catering poate fi tinuta minte si reprosata)
  • Meniuri usoare, varatice, pentru petreceri private, de gradina
  • Meniuri pentru Kids Party (bine, dar parintii ce mananca? De aceea, firmele profesioniste ofera si meniuri specifice copiilor, si meniuri specifice adultilor.

Cateringuri in Sectorul 3: pot sa faca evenimentul mai frumos… adica mai gustos

Au aparut in mediul online cateva firme din Bucuresti care si-au ales cateringul drept domeniu de activitate, numai ca special pentru Sectorul 3, numarul acestora este putin mai mic. Premiercatering.ro este o asemenea firma, care isi anunta online disponibilitatea pentru orice sector, inclusiv pentru Sectorul 3, si care anunta servicii complete: de la transportarea meniurilor (chiar daca este vorba de 10 km prin Bucuresti), la aranjarea lor, la servirea lor si la strangerea lor si aranjamentelor (fete de masa, vesela, tacamuri, ambalaje si altele).

catering-sector-3-bufet

Totul se intampla rapid (mai putin momentul servirii, care dureaza cat este cazul), totul este facut profesionist (fara incurcari de meniuri sau de numar de meniuri, fara ca gustarile calde sa fie reci si invers, fara ca tacamurile sau vesela sa fie nepotrivite etc.). La un asemenea nivel trebuie sa fie o firma de catering pentru Sectorul 3, pentru ca evenimentul in cauza sa iasa mai degraba gustos.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]