candy bar in Bucuresti dulciuriCandy bar in Bucuresti am intalnit la cateva dintre petrecerile la care am participat in ultimul an. Pot numara pe degetele de la o mana evenimentele care au avut un candy bar in Bucuresti insa unul singur m-a surprins prin prisma dulciurilor prezentate.

Bufet de dulciuri in Bucuresti: nunta verisoarei mele

candy bar in Bucuresti bomboane si fursecuriBufet de dulciuri, dupa cum am spus, au intalnit de cateva ori insa candy barul evenimentului din Bucuresti la care am participat m-a facut sa povestesc despre el tuturor prietenilor mei. Cum vine vorba despre dulciuri, eu incep sa le povestesc despre acea cofetarie online de la care verisoara mea a avut inspiratia sa comande. Nici ea nu mai gustase dulciurile lor insa o alta prietena a convins-o sa incerce una dintre prajturile lor consacrate inainte de a a-si alege cofetaria online de la care sa comande candy barul in Bucuresti. S-a indragostit pe loc de aspectul tuturor dulciurilor: prajituri, fursecuri si bomboane, care mai de care mai aratoase si si-a intocmit lista de dulciuri pe care urma sa le primeasca inainte de eveniment. Nu pot decat sa va dau o idee despre cat de frumos putea arata tot coltul in care era amenjat candy barul: fata de masa in culori pastelate, diferite etichete si decoratiuni de hartie care completau „peisajul” de dulciuri. Asadar, cofetaria online Cristine.ro a avut grija ca fiecare dintre tipurile de dulciuri prezente sa fie unic in felul sau dar sa se potriveasca in cadrul candy barului si implicit, tematicii petrecerii. Cateva dintre dulciurile pe care verisoara mea le-a ales pentru candy barul ei sunt:

  • Cake pops – au fost cu siguranta preferatele copiilor
  • Muffins – nu au scapat nefotografiate
  • Macarons – toata lumea isi dorea sa guste din aceste prajiturele mici si delicate
  • Prajituri de casa – prajituri cu lamaie, ciocolata si cocos
  • Mousse – un soi de creme din mascarpone, foarte gustoase si frumos decorate

Sa-mi vad verisoara pe care o stiu de cand eram mici imbracata in rochie de mireasa a fost foarte emotionant, insa emotiile au trecut atunci cand petrecerea a inceput sa se dezlantuie. Nu stiu daca m-a incantat atat de mult petrecerea pentru ca stiu cat de mult suflet a pus in organizarea evenimentului sau pentru ca am reusit sa suprind expresiile de fericire ale invitatilor.

Candy baruri in Bucuresti – de unde sa le achizitionezi

Verisoara mea mi-a dat un pont in legatura cu cofetaria online de la care a cofetarie online Cristine candy bar cu mini tarteachizitionat candy barul pentru nunta sa. Cofetaria online este Cristine.ro si s-a ocupat de intregul candy bar, de la dulciurile minutios lucrate si decorate pana la amenajarea bufetului. Imi amintesc si acum gustul dulciurilor de la Cristine.ro si nu pot uita expresiile oamenilor atunci cand gustau un nou sortiment de dulciuri al candy barului.

Un candy bar pentru petrecerile din Bucuresti va fi intotdeauna o idee buna daca nu te poti hotara asupra unui singur tip de dulciuri cu care sa iti incanti invitatii. Mai ales ca majoritatea cofetariilor online pot personaliza lista de dulciuri in functie de preferintele tale.