carusel bebe patutCarusel de bebe – obiect care desi pare de decor, are mai multe utilizari decat ai putea sa-ti imaginezi. Desi cel mai probabil, atunci cand erai bebelus inca nu existau carusele la noi in tara, in vremurile de acum un carusel pentru patut este indispensabil pentru camera bebelusului. Daca va pregatiti sa deveniti parinti, nu uitati sa treceti pe lista si un carusel de bebe deoarece acesta va usura munca parintilor, in special in primele de viata, cand cel mic va avea nevoie de mai multa atentie. Puteti vedea colectia de carusele muzicale pentru patut de pe Ilbambino.ro aici: https://www.ilbambino.ro/carusele-muzicale-pentru-copii/, tot pe site puteti vedea si alte articole necesare pentru primii ani ai copilasului cat si pentru ingrijirea mamicii.

Carusel pentru patut – cand poate fi folosit

Carusel pentru patut este acel accesoriu care poate fi montat cu carusel-pentru-copii-noaptea-instelatausurinta oricarui tip de pat. Unele modele de carusel pentru patut pot fi demontate de pe patut si montate deasupra caruciorului, ceea ce inseamna ca bebelusul isi va putea lua jucariile preferate si la plimbare. Caruselul pentru bebelusi poate fi folosit inca din primele zile ale prichindelului acasa. Este chiar recomandat sa il cumparati inainte ca cel mic sa se nasca, atunc cand amenajati camera bebelusului, pentru ca atunci cand acesta vine acasa, sa fie deja montat. Caruselul de bebe poate fi folosit inca din primele zile, in asa fel incat cel mic sa se obisnuiasca cu programul aferent orei de somn. Lasat singur in patut, cu caruselul muzical pornit, bebelusul se va obisnui sa adoarma cu muzica pe fundal, creandu-si astfel un obicei inainte de somn. Astfel, caruselul muzical il obisnuieste sa se pregateasca singur de somn, fara sa fie necesar leganatul in brate ori pe picioare pentru a-l adormi. Utilizand un carusel pentru bebelus, parintii vor avea mai mult timp liber pentru a-si rezolva treburile zilnice, in timp ce prichindelul se odihneste linsitit in patutul sau. Obisnuit cu un program de somn stabil, bebelusul nu doar ca va dormi singur, dar se va pregati de somn fara sa aiba nevoie ca parintii sa il tina ocupat.

Carusele muzicale pentru patut – ce tipuri exista

Sunt disponibile mai multe tipuri de carusele muzica pentru patut atat in mediul online cat si in mediul offline. Ilbambino.ro este un site pe care am gasit carusele muzicale cu diferite modele de jucarii:

  • Floricelecarusel bebelusi poza pat
  • Ursuleti
  • Oite
  • Ratuste

Multitudinea de modele ale caruselelor muzicale pentru patut nu face usoara alegerea unui tip de carusel insa in functie de culorile cu care este decorata camera sau de formele preferate de parinti ale jucariilor, puteti alege un carusel de bebelusi perfect. Numarul melodiilor si timpul de functionare difera de la model la model si sunt aspecte de care ati putea tine cont atunci cand alegeti un carusel de bebe. Orice tip de carusel ati alege pentru patutul bebelusului, un lucru este cert: beneficiile aduse de unul fac diferenta in programul de somn al bebelusului si usureaza munca proaspetilor parinti.