Genti din piele marca Zevo.ro – stil si atitudine

de | iun. 21, 2016 | Internet

genti dama piele tinuta searaGenti din piele poarta femeile care tin cont de calitatea accesoriilor alese. Acestea prefera sa isi cumpere accesorii mai scumpe, dar care se vor pastra mai bine in timp, ceea ce inseamna ca defapt ele vor ajunge sa economiseasca, desi initial pare ca achizitionarea unei genti din piele naturala este un moft sau un rasfat. Gentile din piele naturala de la Zevo sunt disponibile aici: https://www.zevo.ro/genti-dama/genti-piele si pot fi trimise de la sediul Zevo catre orice adresa din tara, prin intermediul unei firme de curierat rapid. De altfel, modelele disponibile de genti de dama din piele  naturala pot fi vizionate si in cele doua showroom-uri din Bucuresti.

Genti din piele naturala pentru doamne si domnsioare

geanta din piele culoare nude 700x700Genti din piele naturala – poti fi atat modelul clasic de geanta de zi, cele de
laptop, shopper, clutch-uri si genti de ocazie cat si rucsacuri si genti de calatorie.

Gentile din piele marca Zevo.ro au un aspect special, ele pot scoate orice tinuta din anonimat, adaugand acel efect pe care doar pielea naturala il aduce. Indiferent de stilul ales, o doamna sau o domnisoara poate purta fara probleme o geanta din piele, de calitate.

O domnisoara care merge la facultate isi poate tine cursurile si restul celor necesare intr-o geanta din colectia PATRICIA. Modelul colorat, floral face aceasta geanta una tinereasca, vesela iar spatiul interior generos determina aspectul util al gentii.

Doamnele a caror profesie impune un dress-code elegant pot opta pentru un model de geanta din piele office. Modelul colectiei de genti din piele SAFFIANO PATTY face ca acest model sa fie perfect pentru doamnele ce prefera stilul office, iar gama larga de culori detine cel putin o nuanta preferata a fiecarei doamne.

Rucsacurile sunt varianta perfecta de geanta din piele atat pentru doamnele si domnisoarele care prefera stilul sport sau casual ori pentru plecarile la munte ori mare, atunci cand un rucsac se dovedeste foare util pentru a depozita toate bagajele necesare. CRISTIANA este un model de geanta de piele tip rucsac usor de asortat.

Pentru evenimentele elegante, un clutch este potrivit. Indeajuns de incapator incat sa iti poti tine obiectele necesare pentru seara in curs si intotdeauna usor de purtat, un clutch este geanta de piele perfecta pentru multe ocazii. Modelul Mara din colectia Zevo este un tip de clutch perfect pentru serile in oras cu fetele sau pentru evenimentele speciale precum nunti si botezuri. Cureaua ajustabila face posibila purtarea cu o singura curea lunga ori cu doua manere.

Geanta de piele – perfecta pentru fiecare ocazie

https://www.articolulmeu.net/wp-content/uploads/2016/06/genti-de-dama-din-piele-tinuta-de-zi.jpgIndiferent de tipul evenimenului la care urmeaza sa participati,  o geanta de piele de dama, de calitate, va face intotdeauna diferenta in ceea ce priveste aspectul finit al tinutei. Fie ca este aleasa in ton cu restul articolelor vestimentare, fie ca este purtata ca element accent, o geanta din piele va fi intotdeuna alegerea corecta. Gentile din piele reprezinta un accesoriu care nu se va demoda niciodata.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]