Sa fii parinte este fara indoiala o mare responsabilitate. Va doriti ca cel mic sa fie in siguranta, sa fie hranit asa cum trebuie dar nu stiti cum sa va descurcati in acest context daca aveti un job la care este necesar sa mergeti zilnic. Sa angajati o bona poate fi o rezolvare dar, dupa cum bine stiti si ati vazut la stiri, nu intotdeauna acea persoana ii va oferi celui mic dragostea si atentia de care are nevoie. Pentru a fi sigur ca totul decurge bine cat timp lipsiti de acasa, instalati o camera de supraveghere video pentru a urmari activitatea bonei.

De ce este bine sa supraveghezi bona.

Sa montati o camera de supraveghere video wireless pentru bona, nu reprezinta o exagerare asa cum considera anumite persoane. Ba chiar este un obicei sanatos din mai multe puncte de vedere. E drept ca exista femei care au darul de a fi bone deosebite dar pana sa ajungeti la aceasta concluzie este bine sa va luati anumite masuri de precautie.

camera-wireless

Pana la urma angajati o persoana despre care nu stiti prea mare lucru iar o camera de supraveghere video va poate arata daca ati ales bona potrivita. Lipsa unei camere video ar putea sa va trezeasca un sentiment de neliniste permanent deoarece nu sunteti la curent cu tot ce se petrece acasa. Acest stres ar putea sa va afecteze inclusiv randamentul la birou.

Asigurati-va ca bona isi face treaba.

Pana la urma serviciul prestat de o bona nu este intotdeauna cel mai ieftin. Asigurati-va ca investitia merita si pentru a verifica acest aspect, instalati o camera de supraveghere cu acces de la distanta. In acest fel aveti certitudinea ca lucrurile se petrec asa cum ati stabilt de la bun inceput. Mai mult, sentimentul de anxietate este redus pentru ca oricand doriti, puteti vedea in timp real ce face copilul dvs.

Cu ce camere supraveghere sa monitorizati o bona.

In comert veti gasi mai multe tipuri de camere supraveghere dar inainte de a face cumparaturile aferente, trebuie sa stabiliti ce vreti sa faca acea camera video pentru dvs. Doriti sa fie vizibila sau ascunsa? Cu fir sau wireless? Pretul este stabilit in functie de dimensiune, performanta si tehnologie.

O camera de supraveghere ascunsa va poate arata adevaratul caracter al bonei daca urmariti acest lucru, dar in general are nevoie de cablu pana la o sursa de inregistrare. Tot o camera ascunsa poate monitoriza si tentativa de furt din apartamentul sau casa in care locuiti. Daca nu va intereseaza aceste aspecte, atunci puteti monta una sau mai multe camere supraveghere wireless care va scapa de firele inestetice. Tot la aceste modele aveti posibilitatea de a asculta sunetele de fundal si in plus, puteti comunica cu bona dvs.

Un alt avantaj in cazul unei camere wireless este faptul ca obiectivul se poate roti pe axa verticala si pe cea orizontala. Altfel spus, aveti posibilitatea de schimba unghiul camerei direct de pe telefonul mobil doarece aplicatia dispune de aceste functii extrem de utile in anumite cazuri. Sau, de ce nu, puteti crea un sistem mixt din camere wireless pentru zona unde cel mic se joaca si camere ascunse pentru restul locuintei dvs.