Cele mai bune cursuri de marketing online sunt doar la DallesGO

de | iun. 9, 2016 | Afaceri

In ultima vreme, marketingul online a luat o amploare extraordinara si cerea pe piata pentru cunoscatori ai acestui domeniu a crescut enorm de mult. Din aceasta cauza, DallesGO a conceput special o serie de cursuri de marketing online atat pentru cei care sunt la inceput de drum in acest domeniu dar si pentru cei care vor sa se perfectioneze si sa afle cat mai multe lucruri noi de la cei doi super profesori care predau aceste cursuri.
Cunoasterea si intelegerea functionarii marketingului online sunt asta oblogatorii pentru orice persoane care se ocupa de un business, astfel la cursurile de marketing online de aici se pune accentul pe foarte multa practica si mai putin pe teorie.
cursuri de marketing online

Ce vei invata la aceste super cursuri de marketing online?

Vei intelege cum functioneaza modalitatile de comunicare in masa si care ar fi mediile care iti pot aduce clienti si implicit beneficii. Vei invata sa analizezi campanii de Google AdWords, Adsense, Youtube si Facebook, cum acestea functioneaza si cum trebuie acestea folosite la capacitate maxima pentru a obtine cele mai bune rezultate. Apoi, la seria interactiva de cursuri de marketing online vei invata cum sa citesti corect rapoartele din Google Analytics si cum sa le interpretezi corect analizand toate lucrurile pe care le gasesti acolo. Astfel, vei afla despre useri si care este comportamentul acestora, despre cum trebuie sa tratezi eficienta in mediul online si ce inseamna mai exact rata de conversie. In aceasta etapa de la cursurile de marketing online, vei discuta si despre mult dezbatutul subiect SEO, ce inseamna si cum se foloseste pentru a creste un business in mediul online.

Cosmin Nastasa – profesorul de la seria de cursuri de marketing online

Cosmin are o experienta de peste 11 ani in media online, web analytics, optimizare si advertising. A debutat in acest domeniu la agentia de publicitate McCann, unde pe langa jobul de media manager pe care il avea, a fost rapid atras de oportunitatile pe care le oferea mediul online devenind unul dintre primii specialisti din acest domeniu.
Online-ul in anii 2003-2004 era ceva super exotic, si asta nu doar din perspectiva unui publicitar si a omului de media. Daca pentru celelalte medii clasice, cum ar fi televiziunea existau multi specialisti care sa-ti explice cum functioneaza lucrurile, in mediul online trebuia sa te descurci singur. Acest lucru cred ca m-a atras, senzatia descoperirii unui univers total nou. Si cred ca am mai fost atras de «libertatea» de a face «publicitate» in mediul online.
Acesta a invatat de unul singur ce inseamna comertul electronic, optimizarea si ad tech, ajutand clienti cunoscuti precum Vodafone, Coca Cola, Good Year sa implementeze campanii de succes in mediul online.

Vrei sa te inscrii la cursurile de marketing online de la DallesGO?

Daca vrei sa te inscrii si sa inveti de la Cosmin o multime de lucruri apasa pe INSCRIERE CURSURI MARKETING ONLINE. Astfel, timp de 3 luni de zile vei invata si vei integele cum funcioneaza acest domeniu care incepe sa detine o amploare din ce in ce mai mare si ale carui pozitii sunt foarte cautate. Fii informat si invata sa lucrezi corect in mediul online numai cu Cosmin Nastasa, profesorul tau de la cursurile de marketing online DallesGO!
Cursurile de marketing online se desfasoara dupa ora 18:30, pe strada Ion Oteteseleanu nr.2 et.2 in Bucuresti. Pentru mai multe informatii poti suna la 0769.041.711.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]