imagine abdominoplastieAbdominoplastia se refera la inlaturarea excesului de grasime si de piele de la nivelul abdomenului, dupa cum ii spune si denumirea. Nu te indispune, prin abdominoplastie ceea ce este urat devine frumos, sau, daca nu e posibil, devine mai putin urat. Acum analizeaza-te la rece: cum arata abdomenul tau? Urat? Pe anumite site-uri care infatiseaza ofertele chirurgilor plasticieni vei vedea cazuri si mai rele decat al tau, care au fost rezolvate extraordinar de bine (vezi pozele Inainte/ Dupa).

Daca ai fost o persoana grasa si ai slabit, sau doar daca din cauza varstei sau a unei dereglari, abdomenul tau are pielea cutata si are grasimea dispusa inestetic, atunci ai putea, pentru imaginea ta si pentru increderea ta in tine, sa te interesezi mai indeaproape de abdominoplastie.

Operatia estetica abdominala iti lasa abdomenul mai suplu si mai frumos

Operatia estetica abdominala ce implica si liposuctia abdominala poate sa iti lase abdomenul mai suplu si mai frumos. Medici chirurgi esteticieni consacrati practica cu mare precizie aceste operatii, care implica pasi precisi, discreti si siguri:

  • Se face o incizie ce porneste de la pelvis si ajunge pana la solduri, abdominoplastie imagine abdomencare nu se vede, fiind situata sub lenjerie; incizia este suficienta pentru majoritatea procedurilor
  • Se face liposuctie abdominala in zonele cu exces de grasime – un mic strat de grasime se va lasa, ca sa fie in acord cu grosimea stratului de grasime din zonele invecinate
  • Se tonifica muschii abdominali din acea zona – vei vedea mai jos de ce
  • Se inlatura excesul de piele, excesul tegumentar – astfel incat zbarciturile se vor ameliora sau elimina
  • Se armonizeaza totul in privinta corespondentei cu celelalte zone vecine ale corpului
  • Se sutureaza – vindecarea nu va lasa urme mari
  • Vanataile si edemul se reduc in 2-4 saptamani – vanatai?! Nu-ti face griji
  • Rezultatele se definitiveaza dupa aproximativ 2 luni – cu rabdarea treci marea; dar o treci!

Abdominoplastiile profesioniste – pretul lor este unul corect

Abdominoplastia la pret mic nu inseamna neaparat o mega-oferta la care oamenii sa se imbulzeasca. Nici cele la pret exagerat nu inseamna ca dupa o astfel de operatie, indiferent de forma initiala a abdomenului, se va obtine un abdomen plat, de domn sau de domnisoara de 20 de ani. Pretul pentru aceste abdominoplastii este, mai degraba, unul corect. Avantajos poate sa fie, un exemplu fiind cel infatisat pe Drjecan.ro, dar mic-mic de tot nu se prea practica.

abdominoplastie masurare abdomen

Pentru ca nivelul de experienta a unui chirurg plastician trebuie sa fie extrem de mare. Daca nu, reactiile adverse pot aparea, operatia poate sa nu fie eficienta, cicatricea poate fi mult mai mare. De asemenea, trebuie sa intelegi ca abdominoplastia nu inseamna numai liposuctie abdominala, ci are 3 componente: liposuctia abdominala, indepartarea excesului tegumentar, si modificari in fibrele musculare abdominale (pentru ca si acelea pot umfla inestetic abdomenul).

Pe site-uri precum Drjecan.ro poti vedea cum cazurile mai rele decat al tau pot fi rezolvate intr-un mod satisfacator. Si iti poti da seama ca fotografiile infatisate sunt reale uitandu-te la particularitatile corporale din cele doua fotografii: daca sunt aceleasi, inseamna ca dupa operatie, lucrurile au stat… chiar foarte bine!