Saltelele Memory Foam sunt cea mai bune alegera daca esti cautarea unui model bun si iti doresti sa beneficiezi de un confort ridicat si de o pozitie sanatoasa a corpului. Saltelele Memory Foam te vor ajuta sa te odihnesti extrordinar de bine, iar somnul odihnitor te va umple cu energie pentru intreaga zi.

Ce este de fapt Memory Foam sau spuma cu memorie?

Memory Foam sau spuma cu memorie este un material inovativ care are scopul de a micsora presiunea exercitata asupra astronautilor in timpul decolarii. Pentru a fabrica saltele Memory Foam, se amesteca aceasta spuma cu memori care in reactie cu alte materiale chimice si cu aerul, isi mareste volumul formand celule interne. Aceste celule interne pot fi de diferite dimensiuni, unite sau deschise, de aici si faptul ca favorizeaza circulatia aerului foarte bine.

Ce caracteristici speciale au saltelele Memory Foam?

Acest tip de saltele sunt recomandate datorita numarului mare de avantaje pe care utilizarea lor il reprezinta. Este adevarat ca saltelele Memory Foam se adapteaza perfect si iau forma corpului tau datorita spumei cu memorie, reduc punctele de presiune, fapt care conduce la un echilibru perfect al tuturor zonelor. De asemenea, acest lucru ajuta la mentinerea intr-o pozitie cat mai naturala a coloanei vertebrale si favorizeaza foarte bine circulatia sangelui. Datorita celulelor deschise, saltelele Memory Foam favorizeaza reglarea temperaturii si permite circulatia aerului, fapt ce conduce la o eliminare si evaporare a umiditatii, pe care in mod natural corpul tau o produce.
saltea memory foam
Spuma cu memorie este un material termosensibil si termoadaptabil, ceea ce inseamna ca in momentul in care corpul tau trasmite caldura catre spuma, aceasta reactioneaza imediat, se inmoaie si se adapteaza foarte bine la forma corpului tau, lasandu-se in plus in zone in care corpul tau are o greutate mai ridicata si umpland „golurile” ce raman intre suprafata saltelei si celalalte zone ale corpului. Cand termperatura din camera este mai ridicata salteaua din spuma cu memorie reactioneaza rapid presiunii exercitate asupra ei, iar cand temperatura din camera este mai joasa, salteaua va deveni mai ferma, mai dura. Pentru a profita la maximum de proprietatea termosensibila a saltelelor din spuma cu memorie este indicat sa ai o temperatura in camera cuprinsa intre 18-22 de grade Celsius.

Un alt avantaj pe care il au saltelele Memory Foam este dat de faptul ca au importante calitati antialergice. Datorita faptului ca nu au in componenta materiale naturale, saltelele din spuma cu memorie nu favorizeaza dezvoltarea acarienilor, a bacteriilor si a microbilor, care cu ajutorul umiditatii eliminate de catre corpul tau in timpul somnului, intr-un material natural precum latexul, se inmultesc foarte rapid.

Cand alegi sa-ti cumperi o saltea Memory Foam trebuie sa ai in vedere densitatea acesteia. Cu cat densitatea este mai mare, cu atat salteaua va fi mai confortabila si se va adapta mai bine la forma corpului tau.

La BellaNotte saltelele Memory Foam sunt la pret de producator

BellaNotte este un producator de saltele de pat, toppere pentru saltele, canapele si paturi de peste 10 ani. Avantajul daca cumperi online de la BellaNotte este oferit de faptul ca ai preturi de producator. Pentru a vedea toata gama de produse comercializata online de catre BellaNotte, trebuie sa le accesezi site-ul www.bellanotte.ro. In aceasta perioada, in magazinul online de saltele de pat BellaNotte gasesti saltele Memory Foam reduse cu pana la 40%. Intra si cumpara acum saltele de pat la pret de producator!
saltelele Memory Foam