Peste 49 milioane de lei – cifra de afaceri înregistrată de Smart ID Dynamics în 2015

de | mai 21, 2016 | Afaceri

Compania Smart ID Dynamics S.A., cel mai important furnizor de servicii şi soluţii de mobilitate enterprise (terminale mobile , PDA şi tablete rugged) şi automatizări industriale, soluţii bazate pe tehnologia codurilor de bare şi rfid ( https://www.idmag.ro/172-Cititoare-Coduri-de-Bare ), a înregistrat în 2015 o creştere a cifrei de afaceri cu 200%, ajungând la peste 49 milioane lei, în acelaşi timp marcând o creştere a profitului de peste 300%.

Compania Smart ID Dynamics a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de 49,3 milioane lei cu un profit net de 4 milioane lei, în creştere faţă de anul 2014, când a fost realizată o cifră de afaceri de app 23.7 milioane lei şi un profit net de 1.25 milioane lei .

Care sunt cele mai importante realizari ale Idmag.ro in materie de imprimante industriale?

Rezultatele bune realizate în 2015 vin ca o confirmare a strategiei de dezvoltare a companiei, cu focus principal pe furnizarea de servicii şi soluţii la un nivel ridicat de profesionalism, pentru automatizarea proceselor de business, prin introducerea soluţiilor mobile de tip enterprise în procesele core business, industrial IoT şi automatizări industriale, soluţii care ajută partenerii noştri de business să îşi crească afacerile.

„Indicatorii financiari înregistraţi de Smart ID pe parcursul anului 2015 au fost susţinuţi atât de extinderea ofertei companiei în zona soluţiilor privind automatizarea liniilor de producţie, bazate pe Industrial IoT, sau a soluţiilor customizate oferite verticalelor Logistică, Retail şi Distribuţie, creşterea numărului de clienţi, cât şi din extinderea portofoliului de produse, prin încheierea unor parteneriate strategice, dintre care amintim acum doar Panasonic Toughbook, Soti şi Microsoft” declară Daniel Boangiu, Managing Partner Smart ID Dynamics.

„Peste 90% din cifra noastră de afaceri este realizată cu companii private româneşti şi multinaţionale, care au avut anul trecut investiţii importante în retehnologizare, extinderi ale liniilor de producţie şi proiecte importante pe zona de mobilitate şi automatizări industriale. Am reuşit anul trecut să creştem numărul de clienţi noi cu un procent de 30%, am extins colaborarea cu clienţii existenţi pe soluţiile deja implementate şi pe furnizarea de servicii profesionale cu valoarea adăugată”, a mai adaugat Daniel Boangiu.

Dintre cele mai importante realizări ale Smart ID Dynamics pentru anul 2015 amintim doar consolidarea statutului companiei Smart ID Dynamics pe nişa echipamentelor mobile şi industrial rugged, creşterea echipei de Sales şi Presales din cadrul birourilor din Bucureşti, Craiova şi Timişoara, creşterea echipei de dezvoltare software, dezvoltarea competenţelor tehnice prin certificările obţinute, precum şi creşterea numărului de echipamente si solutii vândute. Un pas important în evoluţia companiei îl reprezintă parteneriatul strategic semnat anul trecut cu Microsoft pe zona de cloud, parteneriat care ne ajută să trecem soluţiile de mobilitate enterprise dezvoltate în cloud.

Soluţiile oferite au fost concentrate pe verticalele Utilităţi, Producţie, Transport şi Logistică , Curierat şi Retail.

Pentru verticala Retail au fost oferite soluţii privind automtizarea proceselor în magazine, soluţii de inventariere, verificarea şi tipărirea etichetelor la raft cu ajutorul echipamentelor mobile, soluţii pentru managementul echipamentelor mobile de la distanţă – terminale mobile, telefoane şi imprimante mobile, precum şi soluţii privind trasabilitatea produselor, pentru înregistrarea în format electronic a fluxului, începând de la materia primă si continuând cu semifabricatele până la produsul final, având la bază tehnologia codurilor de bare.

Pentru verticalele Curierat şi Logistică au fost realizate soluţii de transport al coletelor, ce constau în preluarea şi manipularea coletelor în zona de procesare, solutii de track & trace pentru managementul activităţii de curierat, am implementat soluţii POD (proof of delivery) şi soluţii de warehouse management pentru automatizarea proceselor logistice.

A fost de asemenea extinsă expertiza companiei către verticala Producţie, cu precădere Producţie Food şi Producţie Automotive, unde au fost oferite soluţii Shop Floor pentru integrarea proceselor operaţionale (monitorizarea productiei, managementul incidentelor si a procesului de mentenantă a echipamentelor si utilajelor de productie) şi soluţii pentru adăugarea posturilor de detecţie a corpurilor străine folosind echipamente de inspectie vizuala (vision).

Anul 2015 a adus companiei Smart ID şi recunaşterea de „Best Solution Partner” din partea ZEBRA Technolgies, liderul mondial pe zona de echipamente şi soluţii de mobilitate enterprise, acest premiu fiind acordat în baza loialităţii şi a eforturilor continue de a oferi soluţii care rezolvă problemele clienţilor, pe baza unor performanţe de creştere clar definite şi pentru cifrele de afaceri generate cu ZEBRA Technologies în România şi Moldova.

Despre Smart ID Dynamics S.A.: Smart ID este o companie cu capital integral romanesc, o societate pe acţiuni, fondată  în anul 2010 de către Daniel Bongiu şi Romeo Iacob, ce au o experienţă cumulată de peste 15 ani în industrie. Încă de la înfiinţare, compania a avut ca direcţie principală zona de automatizare şi dezvoltare a soluţiilor de mobilitate enterprise, data collection, Industrial IOT şi furnizarea de servicii profesionale cu valoare adăugată. Oferta Smart ID înglobează produse software proprii, realizate pe o platformă foarte flexibilă, care ne ajută să automatizăm procesele din Producţie, Retail, Logistică, Distribuţie, Utilităţi, Servicii etc.; produse hardware de la cei mai importanţi vendori de tehnologie; servicii profesionale şi consultanţă de business puse în valoare de cea mai experimentată echipă din piaţă.

Persoana de contact:

Cristina Dima – Marketing Director

https://www.idmag.ro/

Mail: [email protected]

Tel: 0742.090.747

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.966)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.056)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.195)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]