Iarna s-a terminat, in curand temperaturile specifice primaverii vor ceda si ele in detrimentul caldurilor insuportabile de vara, ceea ce inseamna ca trebuie sa gasim metode de a ne racori pe timpul zilei. O limonada rece, un eventai sau un dus in mijlocul zilei sunt metodele perfecte de a ne relaxa in mijlocul verii. O alta varianta este cititul unei carti bune pe terasa sau in umbra copacului din curte, pentru cei care au parte de acest beneficiu. Dar ce facem cu copii? Par sa nu stea in loc 2 minute legate iar temperaturile ridicate ii fac chiar si mai agitati.

Un sfat pentru cei care au curte este crearea unui spatiu dedicat copiilor in curte, unde prichindeii sa poata alerga in voie toata ziua, fara sa se plictiseasca. Il pot folosi inca din primavara si pana in toamna deci costurile relativ mari pentru crearea unui asemenea loc de joaca vor fi usor amortizate.

Leaganele de copii pentru exterior

Leaganele sunt preferatele copiilor in ceea ce priveste activitatea desfasurata in parc. Inca de mici invata sa iubeasca adrenalina, incep usor, cu un leganat incet, si pe parcurs ce descopera placerea leganatului din ce in ce mai tare, ajung sa vrea sa nu se mai opreasca!

Exita diferite stiluri de legane de copii pe care le puteti achizitiona pentru propria curte. Majoritatea vin in cutii si trebuie asamblate, dureaza in jur de doua ore sa fie montate si sunt gata de folosire imediat dupa montare. Puteti sa alegeti un tip de leagan de copii intreg sau ca alegeti sa il construiti din bucati separate, dupa bunul plac si propria inspiratie. Se gasesc separat cadre, manere, coltare in diferite unghiuri si franghii pentru ca dumneavoastra sa alegeti produsele potrivite planului dumneavoastra.

In functie de numarul de utilizatori al locului de joaca, puteti opta pentru leagane pentru un singur copil, leagane care permit utilizarea de catre doi copii pozitionati fata in fata sau leagane de exterior tip ansablu, pentru mai multi copii.

Oferta magazinelor online contine leagane de copii de exterior atat confectionate din plastic cat si din metal sau lemn si pot uporta pana la 70 de kilograme, in functie de model. Tot in functie de model se pot ajusta scaunul si accesoriile pentru a va putea asigura o folosire de durata. Produsele sunt disponibile intr-o gama larga de culori si modele, existand posibilitatea sa fie stranse pe perioada ploioasa daca nu doriti sa ramana afara, leaganele de bebelusi pot fi chiar mutate dupa bunul plac inapoi in casa daca doriti ce cel mic sa stea la umbra in timp ce se leagana.

Chiar si pentru bebelusi!

Spre deosebire de parcuri, unde leaganele de copii sunt destinate pentru prichindeii maricei, de peste 4-5 ani, puteti alege pentru curtea dumneavoastra si leagane pentru bebelusi. Leaganele de bebe pot fi folosite dupa varsta de 12 luni sau atunci cand copii invata sa stea in sezut singuri. Au sisteme de siguranta speciale care asigura protectia copilasilor in timp ce se distreaza in leagan.