Carucioarele pentru copii 2 in 1- economie, somn, transport

de | mai 17, 2016 | Diverse

carucior-nou-nascuti-optimo-2-in-1-easy-go-grey-foxUnul dintre cele mai fericite momente din viata unui cuplu este atunci cand afla vestea cea mare: cei doi iubiti urmeaza sa aiba un copil. In cele noua luni de sarcina, parintii vor trece, pe rand, prin mai multe stari: fericire, suspans, nerabdare si desigur stres.

In perioada care precede nasterea, un cuplu are de facut foarte multe lucruri pentru a intampina corespunzator sosirea pe lume a bebelusului: controale periodice la medic, cumpararea patutului, saltelei pentru patut, scaunelor de masa, biberoanelor, scuteceler, jucariilor, hainutelor si a caruciorului. Fara acestea, cu greu s-ar descurca parintii in cresterea unui copil. Daca un parinte nu intampina mari probleme fara masina, in absenta unui carucior pentru copii cu greu va face fata situatiei. De plimbat nu ai cum sa il plimbi tot timpul in brate. Este incomod si, in plus, cei mici au nevoie de somn chiar si in timpul acestei activitati.

Astfel, unul dintre cele mai necesare produse pentru cresterea copilului este caruciorul- un subiect care de multe ori da batai de cap parintilor. Care este cel mai potrivit model si in functie de ce anume se alege un carucior? In spatiul virtual, chiar si intr-o trecere in graba veti vedea ca printre cele mai utile astfel de accesorii sunt carucioarele pentru copii 2 in 1.

Carucioarele pentru copii 2 in 1- o investitie care va va scuti de alte cumparaturi

Carucioarele pentru copii 2 in 1 sunt niste accesorii in care sunt integrate doua lucruri deosebite, dar interdependente. In prima perioada din viata unui bebelus, acestia dorm foarte mult. Pozitia de somn este orizontala intrucat prichindeii nu isi pot sustine gatul. Astfel, primul modul al caruciorului 2 in 1 este format din carucior si un landou in care piticii dorm intr-o pozitie corespunzatoare varstei lor pana cand vor putea sa stea in pozitia de sezut. Al doilea modul este format din carucior si un scaun sport pentru copii a caror greutate depaseste 10 kilograme si care pot sa stea in pozitia de sezut. Astfel, carucioarele pentru copii 2 in 1 se pot folosi o perioada lunga de timp, ceea ce inseamna ca achizitia lor va va scuti de cumpararea altor accesorii.

Un carucior pentru copii 2 in 1 de calitate este dotat cu sisteme de siguranta. Acestea constau in bare de protectie si in centuri care se prind in mai multe puncte. Pentru ca plimbarea bebelusului sa fie cat mai confortabila, scaunul sport se poate regla in mai multe pozitii. Prin urmare, aceste carucioare au doua meniri diferite: pe de o parte le asigura un somn linistit, pe de alta parte sunt mijloacele prin intermediul carora sunt transportati.

De asemenea, carucioarele pentru copii 2 in 1 sunt confectionate din materiale cu greutati reduse astfel incat transportul lor nu intampina probleme si se pot plia, ceea ce inseamna ca la depozitare nu vor ocupa mult spatiu. Modelele de calitate sunt dotate cu huse pentru protectia impotriva vantului, ploii sau a soarelui, au cosuri de cumparaturi sub landou si se pot manevra cu usurinta.

Asadar , cele mai importante lucruri cu privire la carucioarele pentru copii 2 in 1 sunt urmatoarele:

  • Faptul ca au doua meniri diferite
  • Sunt usoare si prevazute cu multe accesorii
  • Se pot plia astfel incat depozitarea sa nu necesite mult spatiu

In concluzie, daca sunteti interesati de achizitionarea unui carucior de calitate, care sa aiba mai multe meniri, carucioarele pentru copii 2 in 1 sunt produsele ideale intrucat se pot folosi in mai multe etape de crestere ale copilui.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]