Dsquared2 aduce hainele casual in lumea de lux modei

de | mai 14, 2016 | Fashion

Brandul Dsquared s-a nascut din dorinta celor doi frati gemeni identici Dan si Dean Catenacci de a-si pune amprenta in lumea modei si a ajuns cunoscut in intreaga lume datorita articolelor versatile, moderne si cu un stil aparte fata de restul magazinelor de top.

Primul magazin de haine Dsquared a aparut in Milano, in prezent existand filiale in mari orase precum Atena, Singapore, Paris sau Cannes. Pe langa haine, magazinul comercializeaza accesorii si parfumuri atat destinate damelor cat si barbatilor.

Viata creatorilor hainelor Dsquared

DSquared2-Dean-si-Dan-CatenNascuti in Toronto, Ontario, intr-o familie in care au crescut alaturi de alti 7 frati, cei doi gemeni Catenacci au parcurs cursurile Parsons The New School of Design, pentru care s-au relocat in New York timp de un semestru.

Peste 3 ani au prezentat prima colectie womenswear, colectie numita DEanDAN. Peste inca 2 ani au devenit directori de creatie ai unei prestigioase case de moda, Ports International, acesta fiind inceputul ascensiunii celor doi in lumea modei.

Mutati in Italia, din 1991 au inceput sa lucreze pentru Diesel si Gianni Versace, iar in 1994 au sustinut prima prezentare de moda, prezentandu-si colectia de barbati iar 9 ani mai tarziu pe cea de dama.

Haine casual de lux

Putem gasi haine Dsquared2 in Romania atat online cat si in magazinele fizice care comercializeaza branduri de top precum Michael Kors, Christian Louboutin si Alexander McQueen.  In prezent o mare parte din colectia disponibila in Romania se gaseste la promotie, reducerile ajungand pana la -35%.

Intalnite in marile reviste de moda, hainele Dsquared se adreseaza persoanelor care vor sa se faca remarcate printr-un stil personal relaxat, casual. Colectia cuprinde tricouri, jeans, camasi si pantaloni scurti in gama pentru barbati dar si in cea pentru doamne si domnisoare, precum si rochii si accesorii create special pentru publicul feminin.  Cele mai iubite haine Dsquared sunt blugii, in general taiati si patati, si tricourile casual cu imprimeuri moderne si desene atragatoare.

Preferat de multe vedete de talie internationala, brandul este purtat in mod obisnuit de catre Christina Aguilera, Gwen Stefani si Justin Timberlake pe strazile New Yorkului.

Cei doi creatori de haine de firma au ajuns cunoscuti in toata lumea datorita pasiunii lor si dorintei de a incalca normele unei mode de lux extravagante. Acestia au adus in lumina reflectoarelor stilul casual, inspirand vedetele si nu numai sa imbratiseze acest stil in timpul liber. De-a lungul timpului, cei doi au aratat ca desi sunt casual, articolele lor luxury pot fi perfect combinate in stilul office sau legant, purtand deseori propriile creatii la evenimente somptuase si decernari de premii. Gemenii Dan si Dean au inspirat o categorie larga de barbati in crearea unui stil personal, prin simpla existenta si urmare a propriilor reguli in materie de moda, reguli care i-au adus de multe ori in primele pagini ale revistelor mondene. Nonconformismul celor doi atrage priviri si admiratie inca de la prima prezentare de moda, ba chiar le-a adus si premii, GQ Men of the Year Breakout Design Award GQ Men of the Year Breakout Design Award in anul primei prezentari de moda, trofeul Golden Needle Award in anul 2006 si o stea pe celebrul Walk of Fame din Canada.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.952)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.047)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.175)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]