Pentru a avea parte de o afacere de succes, va trebui fara indoiala sa fim precauti cu alegerile pe care le facem in ceea ce priveste activitatea companiei pe care o administram.

De cele mai multe ori nu lansarea unei afaceri este o provocare ci mai degraba alegerile pe care trebuie sa le facem in vederea asigurarii unui succes incontestabil.

Este adevarat ca in fiecare companie in parte au loc o serie de activitati si procese, de aceea este foarte important sa ne asiguram ca fiecare departament in parte beneficiaza de echipamente tehnice moderne si eficiente. Imprimarea si respectiv etichetarea reprezinta unul dintre procesele de baza ale oricarei companii, cu precadere cele industriale, motiv pentru care trebuie sa optam pentru printere de calitate si care utilizeaza tehnologii moderne de printare.

La ora actuala am putea spune ca avem la dispozitie numeroase posibilitati de achizitionare a acestor elemente daca luam in calcul faptul ca exista numeroase magazine online care ne pun la dispozitie oferte extrem de tentante in acest sens.

Una dintre cele mai bune alegeri pe care le putem face in ceea ce priveste astfel de magazine online este fara indoiala , cel mai important furnizor de solutii industriale de la noi din tara.

Ce preturi au imprimantele termice de la Idmag.ro?

In aceasta perioada, Idmag vine in sprijinul companiilor care au nevoie de o imprimanta termica pentru printarea cardurilor, astfel ca ofera o reducerede 5% la imprimanta Imprimanta de carduri Zebra ZXP Series 1 Single Sided, 300 dpi, USB, Magnetic stripe encoder, ISO 7811, EU & UK Cord. Aceasta imprimanta este de departe una dintre cele mai accesibile solutii de printare a cardurilor de la Zebra.

Chiar daca acest model de imprimanta este destinata exclusiv unui volum ceva mai redus de carduri, cu siguranta acest printer se va dovedi a fi un aliat de nadejde pentru orice companie.

Acest printer este destinat in principal industriei hoteliere unde cardurile de fidelitate sau cele de membru reprezinta un strict necesar. In plus, acestea pot fi utilizate si de catre agentii guvernamentale sau in orice mediu care utilizeaza sisteme de identificare ID si Control Access.

Pretul promotional al acestui printer este de numai 4400 RON, printerul beneficiind de o reducere de 5% in aceasta perioada.
Idmag.ro este cel mai important furnizor de solutii industriale de la noi din tara care se impune prin oferirea une igame variate de produse la preturi promotionale.