Pentru preturile ieftine si pentru economisirea timpului, viitorii miri isi aleg invitatiile de nunta online

de | apr. 29, 2016 | Diverse

Invitatia de nunta reprezinta prima impresie despre momentul nuntii voastre, semn al intelegerii reciproce, al marturiei dragostei, a iubirii dintre voi, a hotararii de a va uni destinele in fata persoanelor importante si dragi din viata voastra.

Invitatiile de nunta pot fi de o multitudine de tipuri, ramanand la propria alegere daca le vreti moderne sau clasice, nonconformiste sau romantice, personalizate sau simple. Dar mereu aceste invitatii de nunta ieftine trebuie sa indeplineasca unele criterii. Un prim lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere este acela de a se potrivi invitatia cu tema aleasa pentru neuitatul moment, ca sa fie un indiciu mic pentru ceea ce va urma la nunta.

invitatii nunta mandiva

La ce sa fim atenti atunci cand alegem online invitatii de nunta

  • Sa se respecte un anumit tipar de scris pentru textele invitatiilor de nunta deosebite. Caligrafia textului este indicata sa se potriveasca cu invitatia de nunta ideala, iar mai apoi in aceasta sa se regaseasca numele viitorilor miri, ai parintilor acestora, ai nasilor. Toate acestea fiind urmate de informatiile despre eveniment, detalii cum ar fi data, locatia, numele bisericii s.a.m.d.
  • Mostrele pentru invitatiile de nunta ce sunt alese online sunt importante. Prin rasfoirea cataloagelor online care nu contin o mostra de invitatie, ci doar poze, este esential sa vedeti o mostra din acea invitatie de nunta, pentru a remarca caltiatea hartiei,a cernelii de tiparire si daca dimensiunile si design-ul sunt cele mai cautate.
  • Acordati atentie chiar si la plicurile in care plasati invitatiile de nunta perfecte, avand posibilitatea de a le personaliza dupa bunul plac si de a va semna cu numele intreg sau cu initialele. Pentru a fi siguri ca numele si adresa destinatarului sunt scrise cu perfectiune, se poate apela la un caligraf care va face aceasta sarcina mult mai usoara.
  • Sub nici o forma sa nu treceti de suma de bani alocata superbelor invitatiilor de nunta, din cauza faptului ca aceasta poate varia in functie de tipul de invitatie, cerneala folosita, de litere si bineinteles de numarul acestora. Calitatea hartiei e importanta, culorile utilizate vor influenta de asemenea pretul cat si designul invitatiei de nunta.

Lucruri de tinut cont la cumpararea online a invitatiilor de nunta

  • Livrarea coletului cu invitatii de nunta sa ajunga la timp. Alegeti metoda de livrare prin curierat de urgenta pentru a avea timp sa impartiti invitatiile de nunta in timp util. Evitati alegerea metodii de livrare prin posta a invitatiilor de nunta deoarece transportul dureaza 3-4 zile lucratoarea, dar daca este livrat prin curier, coletul cu invitatiile de nunta speciale alese de dumneavoastra vor ajunge intr-o zi sau maximum doua.
  • Sa nu uitati de plicuri. De cele mai multe ori magazinele online ce vand invitatii de nunta ieftine ofera si plicuri, fie la pachet in pretul total fie cu un mic adaus ieftin de bani. Acestea trebuie sa fie potrivite tipului de invitatie de nunta aleasa.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.050)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]