Magazinele online de produse IT&C comercializeaza si laptopuri second hand. Acestea sunt ideale pentru tinerii care nu-si permit sa plateasca un pret mare pentru un astfel de produs. Desi nu sunt noi, laptopurile second hand pot fi la fel de bune ca unele noi. Persoanele care sunt interesate de astfel de produse trebuie sa cunoasca si acest aspect.

Pretul este unul pe masura performantelor, iar un astfel de laptop se vinde impreuna cu garantie. Aceasta certifica faptul ca laptopul este bun si poate fi folosit la capacitate maxima. Exista garantii de doar 12 luni, dar si de 3 ani. Bineinteles ca inainte de a cumpara un astfel de produs, poti face cateva verificari la magazinele principale care se ocupa cu astfel de componente. Pretul nu este acelasi pentru toate produsele la mana a doua. Acesta difera in functie de mai multe variabile. De regula se pune mult accent pe compania producatoare. Astfel, unul din notebookurile second hand de la Dell poate avea un pret mai mare spre deosebire de unul marca HP.

Inainte de a achizitiona produsul, poti intra si pe website-uri. Acestea te pot ajuta sa te orientezi mult mai repede, fiind usor de parcurs. Astfel, poti face comparatii de produse pentru a verifica mai multe caracteristici. In functie de bugetul pe care il ai pus deoparte pentru o astfel de achizitie, te poti uita la hardware, la ergonomicitate, la aspecte ce tin de design si finisaje, dar si la tehnologia utilizata pentru ecranele acestora. Un alt aspect poate fi referitor la marimea diagonalei.

Cu cat laptopul are mai putin inchi, cu atat acesta va avea un pret mai mic. Insa cele mai importante aspecte, atunci cand vine vorba despre un laptop, sunt cele legate de procesorul acestuia, memoria si placa video. In momentul de fata cel mai bun procesor este cel situat in categoria celor Intel Core i7. Exista mai multe tipuri de astfel de procesoare, care se pot gasi deja si la mana a doua. Desi un astfel de laptop la mana a doua ar avea un pret piperat, pe care poate l-ai da pe un alt laptop nou, el este de ultima generatie. Mai mult, cu siguranta este mult mai putin utilizat spre deosebire de un model mult mai vechi. Placa video este si ea importanta pentru persoanele care se joaca jocuri cu scene 3D sau au nevoie de o grafica foarte buna. Cea dedicata este mai buna, in comparatie cu cea integrata.

Laptopul second hand de la Diabloscomputer

Laptopul second hand reprezinta o achizitie inteleapta