Un lucru este cert: firmele de pompe funebre s-au extins foarte mult in ultimii ani astfel ca aproape la orice colt de strada poti citi afisul „servicii funerare”. Acest lucru se datoreaza si faptului ca mai multe florarii si-au extins gama de produse astfel incat ofera si coroane de flori (naturale sau artificiale).

Cu toate acestea, exista putine firme de pompe funebre care presteaza servicii complete. Exista o lege funerara care reglementeaza strict activitatea acestor firme asa ca raman doar cateva care se incadreaza in criteriile de eligibilitate acceptate.

Daca aveti nevoie doar de coroane de flori, ati putea sa le achizitionati de la o florarie simpla, cu toate ca veti avea apoi nevoie de alta firma care sa va furnizeze un sicriu. Ca sa nu mai vorbim despre alte lucruri pe care le implica organizarea unei inmormantari: de la transport funerar, la repatrieri, constatari decese, imbalsamari si chiar intocmire acte pentru ajutor de inmormantare. Nu e deloc usor sa aveti un deces in familie iar sprijinul pe care vi-l poate oferi o firma de pompe funebre este imens.

In primul rand o firma de pompe funebre cunoaste foarte bine intreaga producedura de desfasurare a unei inmormantari, stie de ce este nevoie pe parcursul acestui eveniment, va poate oferi mai multe variante incat sa alegeti acele solutii care se potrivesc cel mai bine cu bugetul dumneavoastra, cu preferintele religioase, asteptarile dumneavoastra sau chiar a persoanei care s-a stins din viata (daca v-a comunicat acest lucru in timpul vietii).

Pe scurt, o firma de pompe funebre va pune la dispozitie servicii funerare si produse funerare.

In ceea ce priveste serviciile funerare, ne putem referi la constatarea decesului (in cazul in care nu a fost facut deja de medicul de familie, imbalsamarea cu substante adecvate si nicidecum improvizate, realizata in conditii de igiena maxima chiar de catre un medic autopsier autorizat. Funerare Rainbow Dorobantu va poate pune la dispozitie la orice ora un astfel de medic specialist deoarece acesta este angajat permanent. Lucrul acesta nu se va intampla daca firma de pompe funebre are doar colaboratori care lucreaza din cand in cand astfel ca uneori pot fi disponibili si alteori nu. Cosmetizarea corpului neinsufletit reprezinta un alt serviciu pe care o firma serioasa de pompe funebre il va realiza respectand cele mai stricte norme de igienta din domeniu.

Nu in ultimul rand o firma de pompe funebre va poate oferi toate produsele funerare de care ati putea avea nevoie pentru o inmormantare. Vedeti aici ( http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/produse/ ) lista completa a produselor funerare comercializate de pompe funebre Funerare Rainbow Dorobantu