De unde putem comanda coliva in Bucuresti?

de | mart. 16, 2016 | Diverse

Poate ca doamnele mai in varsta au mai multa experienta si mai mult timp la dispozitie pentru a pregati coliva pentru slujbele de pomenire de la biserica. Slujbele au loc in post sambata dimineata iar potrivit unor retele de coliva este necesar sa incepem sa pregatim arpacasul inca din ziua precedenta. Acest lucru poate fi putin mai dificil pentru persoanele care lucreaza destul de mult si nu au timp sa se ingrijeasca cum se cuvine de pregatirea unei colive.

Din fericire, acum exista solutii si pentru aceste situatii. Puteti comanda coliva de pe http://colivabucuresti.ro/. Sunati la 0723.091.061 sau accesati site-ul si alegeti produsul exact pe care il doriti. Puteti comanda o coliva pe platou mare din plastic (de forma rotunda sau ovala), coliva la caserola sau la pahar din plastic.

Coliva la caserola din plastic transparent este foarte practica, pentru ca puteti sa ii inchideti usor capacul si sa o transportati fara sa alunece sau sa cada prin sacosa. Cand ajungeti la Biserica pentru slujba de pomenire a mortilor, desfaceti capacul usor iar coliva ramane cu obrazul curat si crucea sau imaginea decorativa intacta.

Coliva la pahar de plastic de 150 grame se recomanda atunci cand pregatiti cateva pachete pe care doriti sa le impartiti in amintirea celor raposati. Coliva sta foarte bine in ele, caci este suficient de solida. Nu curge. Pe deasupra, paharele sunt decorate de bombonele colorate. Dupa slujba si dupa sfintirea colivelor, puteti sa dati de pomana aceste pahare, eventual cu o lingurita sau cu o furculita din plastic. Cel care va primi paharul va putea manca direct din el. Atunci cand nu aveti la indemana aceste pahare cu coliva deja umplute si decorate, este destul de greu sa dati din coliva dumneavoastra celor prezenti la sluja. Puteti doar sa impartiti cu o lingura din platoul de coliva pe o bucata de hartie sau pe o punga, insa acest lucru ar fi destul de inestetic si incomod pentru cei care primesc si care doresc sa guste din coliva pe care ati adus-o drept ofranda pentru cei dragi adormiti din familia dumneavoastra.

Comandati coliva pe platou de plastic, in cantitate mai mare mai ales atunci cand organizati un parastas, adica o slujba de pomenire individuala. Parastasele se organizeaza la 3 zile, 9 zile, 40 zile, un an sau sapte ani de la trecerea in nefiinta a unei persoane dragi.

Toate colivele au in compozitie ingrediente proaspete si sunt pregatite dupa o reteta traditionala. Puteti opta pentru folosirea anumitor ingrediente la decorarea colivei.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]