Echipamenteortopedice.ro ofera clientilor sai produse de pe piata internationala cu scopul de a-i ajuta in sporirea calitatii vietii.

Conform unui interviu acordat de medicul primar ortoped Mihai Rascu postului digi24.ro, o musculatura slaba este predispusa la accidentari, in special iarna, cand, din cauza ghetii care se formeaza pe strazi, se inregistreaza foarte multe cazuri de fracturi. Persoanele cu un stil de viata sedentar sunt sfatuite sa faca mai multa miscare si diverse activitati care sa le asigure un tonus muscular pregatit pentru sezonul rece sau pentru practicarea unor sporturi specifice.

In cazul fracturilor, majoritatea pacientilor necesita montarea unor atele sau prinderea membrului in ghips pentru a asigura o vindecare mai rapida si corecta a osului afectat. Persoanele afectate de fracturi, la fel ca si cele care sufera si alte tipuri de traumatisme la nivelul membrelor inferioare sunt indrumate sa efectueze sesiuni de gimnastica de recuperare pentru a stimula circulatia sanguina si mentinerea unui tonus muscular adecvat, precum si sa previna aparitia cheagurilor de sange si a rigiditatii membrului bolnav. Un alt aspect important pentru redarea mobilitatii acestora si pentru mentinerea unui stil de viata activ este alegerea unui baston de calitate, adaptat nevoilor si preferintelor bolnavului.

Echipamenteortopedice.ro comercializeaza bastoane ortopedice la un pret mic, pliabile, reglabile. Acestea sunt confectionate din aluminiu anodizat in diverse variante de culoare, au maner de polipropilena de inalta densitate, lemn lacuit sau lemn de esenta tare si pot fi folosite atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Bastoanele de mers sunt utile pentru toate persoanele care trec printr-o perioada de recuperare post-traumatica, prin interventii chirurgicale, dar si pentru cele care au un handicap locomotor permanent. Exista cateva aspecte de care utilizatorii trebuie sa tina cont pentru a fi in siguranta. Manerul bastonului trebuie sa fie reglat conform inaltimii utilizatorului astfel incat sa ajunga la incheietura mainii cand acest sta drept. Cotul trebuie sa fie putin indoit, iar bastonul trebuie sa fie tinut in mana opusa partii care are nevoie de sprijin. E important pentru cei care folosesc bastoanele de mers, ca, atunci cand urca, sa puna piciorul pe prima treapta si dupa aceea sa urce piciorul bolnav. Pentru coborare utilizatorul bastonului va pune bastonul pe treapta inferioara, va cobori mai intai piciorul fracturat sau afectat si dupa aceea piciorul sanatos.

Despre echipamenteortopedice.ro

Echipamenteortopedice.ro este un magazin online care comercializeaza produse destinate persoanelor cu handicap locomotor temporar sau permanent si isi propune sa mareasca gradul de independenta al acestora si redobandirea autonomiei in actiunile cotidiene si implicit, cresterea calitatii vietii.

Contact

Toda International SR

Telefon: 0733.691.472, 0722.556.364, 021.528.03.98, 021.528.03.99

Email: [email protected][email protected]

Website: https://echipamenteortopedice.ro