De ce sa folosim tuburile led?!

de | mart. 1, 2016 | De Reținut

Noile sisteme de iluminat formate din tuburi led sunt fabricate pe baza cele mai noi si mai efticiente tehnologii de pe piata, tehnologie care continua sa fie imbunatatita. Vechile neoane sau tuburi fluorescente, trebuie acum inlocuite cu tuburi led mai ales in spatiile comerciale, in birouri, dar si in locuinte. De ce tuburile led incep sa castige mai mult teren in fata celor fluorescente clasice?! Este foarte simplu, tehnologia pe baza de led ofera o serie de avantaje foarte importante ce trebuie luate in considerare atunci cand este nevoie de un sistem de iluminat.

Cateva avantaje pe care le ofera tuburile led

Principalul avantaj pe care il ofera tuburile led este consumul redus de energie electrica in comparatie cu vechile neoane. Tuburile led ofera o economie la factura de energie electrica de pana la 50% in comparatie cu vechile sisteme de iluminat.

Un alt aspect important pe care il ofera tuburile led, este durata mare de viata si rezistenta mare la socuri pe care acestea le au. Durata de viata oferita de acestea este de 10 ori mai mare in comparatie cu cele fluorescente. Pe durata folosirii, tuburile led nu au nevoie de mentenanta suplimentara, deci implicit ofera o economie si din cauza acestui aspect, mai ales in cazul in care sunt folosite in spatii comerciale sau in spatii de birouri, unde acestea se regasesc in numar mare.

Tuburile led sunt foarte prietenoase cu mediul inconjurator, deoarece nu contin substante periculoase ce pot polua, precum mercur sau plumb. De asemenea, sunt foarte prietenoase si cu sanatatea omului, deoarece nu emit raze UV sau infrarosii, raze ce pot dauna sanatatii umane. Acest lucru este deosebit de important, mai ales in spatiile comerciale sau de birouri unde iluminatul artificial se face pe perioade lungi de timp, iar astfel folosirea tuburilor led nu afecteaza deloc sanatatea persoanelor din acele spatii.

Usurinta cu care se pot monta si inlocui, fac din tuburile led o sursa importanta de iluminat care trebuie luata in calcul. Astfel, se inlocuieste foarte simplu si rapid un neon vechi cu un tub led ce ofera o multime de avatanje.

Asadar, acestea ar fi principalele avantaje ce sustin folosirea unui sistem de tuburi led in detrimentul vechilor neoane.

 

Daca doriti sa achizitionati tuburi led ieftine puteti intra pe site-ul www.led-concept.ro pentru a cumpara tuburi led la pret de producator. Led-Concept va ofera o gama larga de produse de iluminat pe baza de led la cele mai mici preturi de pe piata!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]