Din momentul in care ne nastem intram, fara doar si poate, sub un semn zodiacal. Fie ca este vorba despre berbec, taur, gemeni, rac sau oricare alta zodie, trebuie sa stim ca ne putem afla viitorul, sau cel putin modul in care acesta va fi influentat de catre astre (soare, luna, planete si stele) urmarind de fiecare data horoscopul pe saptamana in curs, pe anul care vine sau chiar pentru ziua ce va urma.

De unde a aparut horoscopul?

ce ne rezerva horoscopul pentru aceasta saptamana

Horoscopul, care isi are radacinile in astrologie, este o stiinta ce dateaza inca de acum 2000 de ani si s-a concretizat din incercarea grecilor de a aplica ceea ce astronomii observau pe cer, in viata de zi cu zi a omului. Acestia, observand o legatura in evolutia, miscarea astrelor in spatiul cosmosului si evenimentele ce se intamplau pe pamant, au concluzionat ca viata de zi cu zi a omului este influentata de acesta legatura. Atunci a luat nastere horoscopul.

Mai exact horoscopul poate fi definit ca o diagrama prin care se poate descifra influenta astrelor asupra unui semn zodiacal din horoscop. Pentru realizarea unui horoscop individualizat pentru fiecare zodie, fie el zilnic, saptamanal sau anual, este necesar sa se cunoasca cu exactitate data si ora nasterii respectivului individ. Urmand sa se afle pozitia astrelor la acel moment si cum acestea se vor deplasa, astrologii pot incepe sa faca predictii despre viitorul persoanei in cauza.

Aflarea ascendentului ajuta la cunoasterea comportamentala si fizica prin horoscop si astre

Cel mai important motiv pentru a afla ora exacta a nasterii este prezicerea cat mai apropiata de cele ce se vor intampla, printr-un horoscop personal cu ajutorul unui ascendent. Semnul ascendentului este reprezentat de aceleasi 12 semne zodiacale gasite si in cazul nativului in horoscop.

Datorita provenientei acestuia din cuvantul latinesc „ascendo” care inseamna trezire, nastere, s-a ajuns la aflarea cu exactitate a acestuia in prima clipa in care te-ai nascut. Asadar, daca esti nascut chiar in momentul in care soarele incepe sa rasara, atunci ascendentul tau este acelasi cu zodia nativului. Acest lucru nu este des intalnit, deci, daca se intampla poti spune ca esti norocos iar astrele sunt de partea ta.

Ca sa putem intelege mai bine importanta ascendentului si de ce trebuie urmarit indeaproape cel putin horoscopul saptamanal, sa vedem ce parte a vietii noastre influenteaza acesta si zodia nativului:

  • Ascendentul influenteaza aspectul fizic sau mai exact prima impresie pe care o lasam unei persoane
  • Spre deosebire de zodia nativa care reprezinta sufletul si partea interioara, ascendentul se „ocupa” de partea fizica si comportament
  • Semnul nativ, care este influentat majoritar de catre Soare, starile si calitatile sufletesti, defectele si calitatile pe care le purtam cu noi din vietile anterioare pe care le-am trait
  • Ascendentul este cea mai buna cale de a ne cunoaste pe noi, cei din viata sau incarnarea actuala

Zenivers.ro – o cale buna de a afla ce iti rezerva horoscopul pe acesta saptamana

logo zenivers - site cu articole despre astrologie si nu numai

Cum doar expertii astrologi, si din ei cei competenti, pot interpreta ca la carte diagrama astrologica a celor 12 semne zodiacale, un loc bun pentru a afla ce iti rezerva astrele este revista online zenivers.ro.Aici vei gasi saptamanal horoscopul zodiei tale, fapt in urma caruia poti sti ce te asteapta in saptamana in curs si cum aceasta se va desfasura. Tu ti-ai citit horoscopul pe saptamana aceasta.