Utilizarea becurilor led s-a dezvoltat enorm in urma cu cativa ani, datoria faptului ca Uniunea Europeana a decis interzicerea in totalitate a productiei si comercializarii becurilor cu incandescenta cu puterea de 100W. Apoi, a urmat acelasi trend, interzicand productia si comercializarea becurilor incandescente cu puterea de 80W si asa mai departe, pana cand au fost interzise in totalitate toate becurile incandescente.

Cum sa-ti alegi becurile led potrivite pentru un iluminat potrivit la tine acasa?!

Chiar daca au pretul mai ridicat decat cele normale, becurile led au o durata de viata mult mai mare, de pana la 10 ani si sunt mult mai eficiente si rezistente. Astfel, becurile led ieftine din magazinul online de iluminat Led Concept te ajuta sa economisesti cu adevarat la factura de curent electric. In ultimii ani, becurile led au inceput sa ia fata celor normale, datorita seriei mari de avantaje pe care le aduce utilizarea lor oriunde este nevoie de un iluminat puternic, economic si de durata.
Astfel, atunci cand alegi cumperi becuri led trebuie sa tii cont de echivalenta in lumeni a becurilor led fata de becurile incandescente folosite anterior. Luam ca exemplu o camera normala pe care inainte o iluminai cu un bec de 100 W, acum poti sa folosesti fara probleme un bec led de 18 W care iti va oferi aceeasi luminozitate ca cel de dinainte. De asemenea, trebuie sa iei in considerare faptul ca becurile led iti ofera trei tipuri de lumina: lumina alba calda, lumina alba naturala sau lumina alba rece. Daca vrei ca becurile led sa-ti ofere lumina alba calda asemanatoare cu becul clasic, trebuie sa alegi becurile led care au temperatura inscrisa pe ambalaj de 2800K si astfel te vei bucura de o lumina calda si de o factura la curentul electric „calda”. In cazul in care, ai peretii albi in casa atunci este bine sa alegi becurile led ce emana lumina calda. Altfel, daca peretii tai sunt inchisi la culoare este mult mai bine sa cumperi becuri led cu lumina rece, iar in baie intotdeauna trebuie sa mergi pe lumina rece.

 

Mai jos gasesti un tabel comparativ intre becurile led de la Led Concept si becurile incandescente, ce contine o echivalenta de putere ca sa-ti fie mai simplu sa cumperi becurile led potrivite pentru casa ta.

tabel becuri led

Becurile led cu cele mai mici preturi sunt la Led Concept

Noul magazin online de iluminat cu led, Led Concept, iti ofera cele mai mici preturi de pe piata la becurile led. Pe langa aceste becuri led, magazinul iti ofera o multime de sisteme de iluminat cu led pe care tu le poti cumpara pentru a te bucura de avantajele pe care acestea ti le ofera. Pe site-ul magazinului online Led Concept (www.led-concept.ro) poti cumpara un bec led E14 3W la doar 4 lei. De asemenea, vei gasi toate produsele de iluminat cu led la cele mai mici preturi de pe piata.