Venus Dsh vine cu oferte ! Profita de cele mai bune promotii la articolele consumabile pentru prelucrarea metalelor si cumpara electrozi rutilici, burghie din otel rapid HSS si discuri abrazive pentru taiat, polizat si slefuit, la cele mai mici preturi!
VENUS DSH unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de scule si unelte de pe piata de profil din Romania, ofera numeroase promotii la articolele consumabile pentru prelucrarea metalelor. Astfel, poti opta pentru electrolizi rutilici cu invelis pe baza de oxid de titan, destinati sudarii otelurilor cu continut scazut de carbon, pentru burghie din metal titanat si varf cu auto-centrare, la bucata sau la set, sau pentru discuri abrazive pentru taiat, polizat si slefuit, din gama de calitate “Super”. Acestea din urma sunt disponibile atat cu forma plana, cat si cu forma depresata sau depresata unghiulara, fiind destinate aplicatiilor uzuale de debitare inox si metale, in sectorul industrial si non-industrial.
Asa ca nu ma sta pe ganduri, si profita de ofertele  VENUS DSH. Pentru mai multe detalii, intra pe www.venusdsh.ro, unde vei gasi toate produsele de care ai nevoie! Tot pe site gasesti si catalogul on-line al firmei, dar si caracteristicile si descrierea fiecarui produs de care ai nevoie. In plus, daca te abonezi la newsletter-ul VENUS DSH, vei fi mereu la curent cu ultimele noutati si promotii ale firmei.

Despre www.venusdsh.ro

VENUS DSH este o societate prezenta de aproximativ 20 de ani pe piata romaneasca, ce importa si distribuie o gama variata de scule si unelte de mana folosite in constructii, finisaje, amenajari interioare, gradinarit, ateliere mecanice si electrice. Societatea are peste 1500 de clienti, printre care se numara utilizatori directi si distribuitori din toate zonele tarii, dar si cunoscute retele de hypermarketuri prezente in Romania.
VENUS DSH ofera colaboratorilor si partenerilor sai produse si servicii de calitate, preturi competitive, precum si un raport optim pret – calitate. Totodata firma isi propune sa devina lider pe piata sculelor si uneltelor de mana folosite in domeniul constructiilor, finisajelor si al amenajarilor interioare printr-o atitudine orientata catre client si catre nevoile mereu in schimbare ale acestuia. Astfel, de-a lungul timpului, compania si-a perfectionat relatiile de afaceri cu furnizorii interni si externi, reusind sa adapteze oferta la specificul pietei romanesti, intr-un flux dinamic de aprovizionare.