In Constanta, ursitoarele sunt din ce in ce mai cautate la petrecerea de botez sau la petrecerea de taiere mot. Evenimentele cu ursitoare s-au inmultit in ultimii ani datorita faptului ca oamenii isi doresc la petrecerea de botez in Constanta un moment artistic care sa capteze atentia tuturor invitatilor!
Legenda ursitoarelor dainuie de mult timp in cultura romaneasca si, respectiv, dobrogeana; se spune ca zanele ursitoare vin la fiecare copil nou-nascut in Constanta si Tulcea la trei zile de la nasterea sa pentru a ii decide soarta, a il inzestra cu calitati si a stabili cat de lung va fi firul vietii sale. Zanele ursitoare in Constanta sunt trei la numar, ele avand roluri specifice in ursita copilului.

In prezent, parintii vor sa dea viata ursitoarelor intr-un spectacol la botezul copilului in Constanta. Botezul este un moment important in viata fiecarei familii, iar parintii vor sa marcheze intr-un mod special petrecerea de botez prin inchiriere ursitoare in Constanta.

www.ursitoarebotezconstanta.ro

Oferta este variata, in functie de ce fel de spectacol isi doresc parintii si nasii. Printre toate aceste spectacole se numara, bineinteles, si spectacolul clasic cu ursitoare Constanta este cel mai emotionant si plin de incarcatura simbolica, prin care ursitoarele isi fac aparitia invaluite de balonase de sapun, pentru a da un aer de poveste show-ului. La acest detaliu magic, se adauga muzica pe care isi fac aparitia zanele ursitoare la botezurile din

Constanta, muzica aleasa fiind una suava, incantatoare, transpunand spectatorul intr-o lume copilareasca a povestilor nemuritoare. Vestmintele printeselor ursitoare in Constanta, sunt intr-adevar demne de zane! Costumele sunt realizate cu atentie, in culori care se asorteaza si insotite de coifuri lungi aurii specifice descrierilor din basme!

Interpretarea rolului este impecabila de fiecare data, caci printesele ursitoare din Constanta sunt actrite pregatite de ani de zile pentru acest rol. Momentul cu ursitoare in Constanta dureaza in jur de 20 de minute, in care ursitoarele magice isi unduiesc baghetele si ii ursesc copilului calitati unice, recita o poezie emotionanta si interpreteaza semnificatia numelui bebelusului cu radacinile sale si cu simbolistica asociata numelui. Fiecare minut petrecut in compania ursitoarelor va fi un moment unic, personalizat pentru bebelus.

La finalul fiecarui moment cu ursitoare Constanta, printesele vor ramane pentru o mica sedinta foto cu bebelusul, parintii, nasii si invitatii pentru ca momentul fermecator sa ramana in amintiri palpabile pentru toti cei prezenti!

Ursitoarele Constanta sunt foarte usor de inchiriat, la preturi accesibile si ele pot veni cu alte o serie de acesorii complementare, pentru ca indiferent de pachetul de servicii ales, beneficiarul sa aiba parte de un spectacol impecabil si magic. Alte accesorii cu care zanele ursitoare pot veni la botez C

onstanta sunt: masina de facut baloane de sapun, tun de confetti, balon jumbo care se sparge punctul culminant al spectacolului pentru a elibera o multime de baloane mai mici, si artificii impreuna cu fumul greu care va da un aspect de vis momentului cu zane ursitoare Constanta.
Minunatele ursitoare se pot deplasa in tot judetul Constanta si judetul Tulcea, astfel ca acopera toata Dobrogea cu magica lor reprezentare a ursitoarelor. Organizati un botez de poveste cu spectacol ursitoare Constanta 0762 649 069 !