Apa termala, izvor de frumusete

In apropiere de Dax, In localitatea Gamarde Les Bains izvoraste apa termala Gamarde cu proprietati unice.
Calatorind printre rocile masive bogate in sulf, ii confera aceasteia o compozitie unica de minerale benefice si antioxidanti naturali cu proprietati dermatologice exceptionale, reconoscute de Academia deMedicina din Franta inca din anul 1841.

Apa termala Gamarde
Apa termala Gamarde-les-Bains este recomandata pentru ingrijirea pielii sensibile si hipersensibile, cu tendinta alergica si reactiva.
Este o apa 100% pura si mineralizata in mod natural, bogata in saruri minerale si oligoelemente indispensabile, cunoscute pentru beneficiile lor calmante, anti–oxidante, de protectie si de regenerare pentru piele:

– calciul protejeaza tesutul
– potasiul contribuie la hidratarea celulelor
– siliciul regenereaza
– magneziul stimuleaza regenerarea pielii
– fierul oxigeneaza celulele
– magneziul combate oxidarea si incurajeaza vindecarea pielii
– cuprul are rol anti-inflamator
– zincul ajuta celulele pielii sa se regenereze

Un element important al apei termale Gamarde-les-Bains este sulful din compozitie. Sulful este implicat in aproape toate functiile vitale ale organismului, avand un rol-cheie in procesul de oxigenare a celulelorsi fiind un element esential al celulelor vii pentru a reconstrui tesutul. Sulful este considerat un antialergic redutabil. Este de mare ajutor in tratamentul alergiilor cauzate de praf, par de animale, dar si incele generate de alimente si medicamente. Tocmai datorita acestui aspect, produsele Gamarde, avand la baza aceasta apa termala sulfuroasa, au o inalta toleranta si sunt indicate tenului sensibil, predispus alergiilor.

Efectele benefice ale izvoarelor de sulf sunt numeroase. Ele actioneaza la nivelul pielii, mucoaselor, muschilor si articulatiilor.
Dermoprotectoare, calmanta si anti-iritanta, apa termala Gamarde a devenit indispensabila, fie in compozitia produselor dermatocosmetice de ingrijire zilnica a pielii (curatare, hidratare), fie ca etapa a procesului terapeutic in afectiuni de tipul arsurilor solare, dermatita de contact, dermatita atopica, dermatita seboreica, xeroza cutanata (uscarea excesiva a pielii), urticarii de diverse cauze si pruritul asociat acestora. De asemenea, poate fi folosita dupa proceduri estetice iritante la nivel cutanat, de tipul skin resurfacing cu laser sau peeling chimic, postepilare, introducerea in ingrijirea tenului sensibil,in cazul pacientilor cu acnee sau rozacee.
Cantitatea mare de minerale rare si virtutile sale extraordinare fac ca aceasta apa termala sa fie una dintre cele mai apreciate ape termale din Franta.

Stiinta a confirmat acest lucru. In vivo si in vitro , apa termala Gamarde les Bains prezinta proprietati exceptionale pentru toate tipurile de piele , chiar si pentru cea sensibila si reactiva. Calitatea este riguros testata zilnic pentru a garanta toleranta optima si eficacitate.

Un miracol al naturii , imbogatita in mod natural cu minerale si antioxidanti, apa termala este esentiala pentru sanatatea pielii . Unica , imposibil de reprodus de catre om, aceasta apa termala are puterea de areda sanatatea pielii.

Calmeaza si consolideaza functia de bariera naturala a pielii . Proprietatile sale antioxidante ajuta pielea sa lupte cu semnele de imbatranire . Protejata si fortifiata , pielea este mai rezistenta laagresiunile mediului.

Standarde dermatologice Apa termala Gamarde-les Bains:
Nu provoaca alergii
Fara conservanti
Fara miros
Fara parabeni

Fara parabeni

Indiferent de varsta, stil de viata, natura sau culoarea pielii, GAMARDE te poate ajuta sa obți PIELEA PERFECTA