Impartasim iubirea pe care o porti micului tau companion si astfel am pregatit cea mai sanatoasa mancare de pisici, plina de nutrienti si vitamine esentiale!

Afla ce mancare pentru pisici recomanda specialistii

Este important sa alternezi felurile de mancare pisici pe care le pui zilnic in bolul special. Acest lucru este recomandat de catre medicii veterinari, pentru o dezvoltare armonioasa.
Daca esti proaspat stapan de felina prietenoasa, este necesara o vizita la veterinar care sa va ajute sa va familiarizati cu animalutul dar si sa va indice tipuri si cantitati de hrana pisici, program de masa si suplimente nutritive, unde este cazul.

Atunci cand animalutul este in crestere, este recomandat ca in perioada imediata dupa nastere sa i se administreze lapte sau lapte praf pentru a-i intari organismul si a-l pregati pentru eventuale probleme de sanatate. In mod normal, un program obisnuit pentru mancarea de pisici adulte este de 2 mese pe zi la 8 ore.
Pentru felinele adulte este necesar un program de hrana pisici personalizat, in functie de ritmul de viata al acesteia; daca pisica este inactiva, va primi mai putina mancare decat in mod normal, pentru a evita obezitatea sau problemele cardiace.

Mancare pentru pisici la cele mai bune preturi

Resursele financiare scazute sunt insignifiante pe langa iubirea pe care o purtam animalelor! Astfel, PetMArt ofera o intreaga gama de mancare pisici la preturi variate, care sa fie accesibile tuturor. In produsele furnizorilor nostri se gaseste strictul necesar de nutrienti, aminoacizi, vitamine si minerale pentru o dezvoltare fara probleme.

La PetMart gasiti si mult iubitele gustari pentru pisici, in diverse forme si arome. Acestea trebuie sa fie date ca recompense, insa in cantitati mici, fiind indicat sa reprezinte doar 5% din totalul de hrana pisici. Astfel, pisicile se vor simti si mai alintate si fericite, fara sa le fie pusa sanatatea in pericol.

Magazinul nostru este sursa sigura de unde poti procura mancare pisici la preturi variate si accesibile. Iti recomandam cu incredere produsele noastre despre care gasesti toate detaliile necesare: rasa, varsta sau afectiunea pentru care este potrivita fiecare tip de hrana pisici, informatii complete despre fiecare ingredient si subingredient si modul corespunzator de administrare.