Cursurile de make up pentru incepatori de la DallesGO vin in intampinarea celor ca sunt pasionati de make up, punandu-le la dispozitie un ghid complet al tehnicilor de baza in aceasta meserie. Daca ai o pasiune pentru make up sau pur si simplu doar vrei sa descoperi aceasta arta, atunci poti sa vii la cursurile de make up pentru incepatori din Bucuresti pentru a invata lucrurile de baza si cine stie, poate pentru a te dezvolta si in viitor pentru aceasta meserie.
La cursurile de make up pentru incepatori pornim de la ideea ca oricine are aptidutini artistice si ca tu poti invata sa scoti in evidenta acele trasaturi care avantajeaza o fata si cum le vei putea ascunde pe cele care nu avantajeaza. Odata ce ai reusit sa intelegi aceste lucruri, creativitatea in make up nu cunoaste limite. Vei avea libertatea sa iti gasesti si sa iti definesti propriul stil, urmand cursurile de make up pentru incepatori after work DallesGO din Bucuresti si folosindu-te de unele dintre cele mai bune produse de make up in domeniul profesionist. De asemenea, vei invata tehnici esentiale de make up, vei deprinde ordinea aplicarii produselor cosmetice pentru a obtine o baza corecta de make up si vei afla ce trebuie sa contina un kit complet de make up si cum se pastreaza acesta curat. Profesorul de la cursurile de make up pentru incepatori este un make up artist profesionist care iti va impartasi cu generozitate din experianta sa in superba lume a make up-ului.

 

Nick Barna va fi profesorul tau la cursurile de make up pentru incepatori

Nick este un make up artist profesionist si complex. El s-a format la centrul Chanel si a fost make up artistul oficial al Maybelline New York in Romania, timp de 8 ani de zile. Acesta este un mare specialist in make up fiind activ in multe domenii din industria modei si a televiziunii. Nick are abilitatile didactice necesare pentru a fi un profesor perfect pentru tine la cursurile de make up pentru incepatori.