Descopera cea mai buna casa de amanet auto din Bucuresti

de | dec. 29, 2015 | Diverse

Amanetul de autoturisme functioneaza in baza unui contract client-societateServiciul de amanet autoturisme se prea poate sa nu fie cunoscut prea multora. Este, intr-adevar, un serviciu oferit de casele de amanet, pe care nu orice si-l poate permite, dar, in mod clar, este unul dintre serviciile de acest gen, care promit imprumuturile cele mai avantajoase. Sa aflam mai multe detalii despre acesta!

Ce presupune amanetul auto?

O intrebare fireasca, din partea cuiva, care nu a mai apelat la acest serviciu. Serviciul de amanet de automobile functioneaza asemeni oricarui serviciu de amanet- pe baza unui gir. In cazul de fata, girul este chiar masina ta!

Astfel, pentru a putea beneficia de imprumuturile promise de amanetul de masini, tot ce trebuie sa faaci, pe langa sa fii major, e sa detii un autoturism. Este obligatoriu ca acel autoturism sa fie de drept al tau, adica sa detii acte legale asupra lui!

Imi voi mai putea recupera masina?

Desigur! Amanetul de autoturisme functioneaza in baza unui contract client-societate; un contract valabil timp de 30 de zile, cu un comision acceptat de ambele parti. Astfel, dupa cele 30 de zile, poti veni sa-ti ridici masina, restituind imprumutul si comisionul acumulat. Ori daca, nu, poti prelungi contractul, platind numai comisionul acumulat.

Ce casa de amanet recomandam

Royal-Amanet este intotdeauna recomandarea noastra! Aici ai parte de cele mai bune servicii, o echipa de profesionisti si multa corectitudine! Desigur, dincolo de asta, beneficiezi si de cele mai avantajoase imprumuturi si comisioane.

Prin amanetul de autoturisme, oferit de Royal-Amanet ai sansa de a obtine un imprumut de pana la 75% din valoarea estimata a masinii tale. Un imprumut cu adevarat surprinzator, nu-i asa? Evaluarea masinii tale se face in functie de marca, model si grad de uzura!

Intra pe www.royal-amanet.ro sa afli mai multe detalii!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]