Amanetul de autoturisme functioneaza in baza unui contract client-societateServiciul de amanet autoturisme se prea poate sa nu fie cunoscut prea multora. Este, intr-adevar, un serviciu oferit de casele de amanet, pe care nu orice si-l poate permite, dar, in mod clar, este unul dintre serviciile de acest gen, care promit imprumuturile cele mai avantajoase. Sa aflam mai multe detalii despre acesta!

Ce presupune amanetul auto?

O intrebare fireasca, din partea cuiva, care nu a mai apelat la acest serviciu. Serviciul de amanet de automobile functioneaza asemeni oricarui serviciu de amanet- pe baza unui gir. In cazul de fata, girul este chiar masina ta!

Astfel, pentru a putea beneficia de imprumuturile promise de amanetul de masini, tot ce trebuie sa faaci, pe langa sa fii major, e sa detii un autoturism. Este obligatoriu ca acel autoturism sa fie de drept al tau, adica sa detii acte legale asupra lui!

Imi voi mai putea recupera masina?

Desigur! Amanetul de autoturisme functioneaza in baza unui contract client-societate; un contract valabil timp de 30 de zile, cu un comision acceptat de ambele parti. Astfel, dupa cele 30 de zile, poti veni sa-ti ridici masina, restituind imprumutul si comisionul acumulat. Ori daca, nu, poti prelungi contractul, platind numai comisionul acumulat.

Ce casa de amanet recomandam

Royal-Amanet este intotdeauna recomandarea noastra! Aici ai parte de cele mai bune servicii, o echipa de profesionisti si multa corectitudine! Desigur, dincolo de asta, beneficiezi si de cele mai avantajoase imprumuturi si comisioane.

Prin amanetul de autoturisme, oferit de Royal-Amanet ai sansa de a obtine un imprumut de pana la 75% din valoarea estimata a masinii tale. Un imprumut cu adevarat surprinzator, nu-i asa? Evaluarea masinii tale se face in functie de marca, model si grad de uzura!

Intra pe www.royal-amanet.ro sa afli mai multe detalii!