In general copiii sunt atrasi de o multime de obiecte astfel incat adesea ne este extrem de greu sa le facem pe plac, cel mai adesea din motive financiare. Exista insa o serie de instrumente pe care le-am putea considera indispensabile avand in vedere ca acestea ii ajute pe cei mici sa-si consume energia in moduri care mai de care mai constructive. In acest sens, masinutele electrice au ajuns sa fie de departe cele mai indragite obiecte de catre cei mici. Daca initital acestea erau considerate obiecte nepotrivite pentru cei mici, astazi pe fondul avansarilor tehnologiilor producatoare, masinutele electrice au devenit indispensabile pentru dezvoltarea simtului responsabil al celor mici.

Masinutele electrice se regasesc astazi sub o varietate mare de forme si culori, care mai de care mai atractive pentru cei mici. In general copiii nu sunt pretentiosi atunci cand vine vorba de astfel de obiecte, insa noi ca si parinti trebuie sa avem in vedere cateva criterii de selectie pentru a ne asigura ca cei mici sunt in deplina siguranta atunci cand circula cu acestea. Masinutele electrice se regasesc si in magazine de specialitate online precum www.bekid.ro. Iata insa ce trebuie sa avem in vedere pentru a ne asigura ca facem o alegere potrivita in acest sens.

Principala preocupare pe care trebuie sa o avem in momentul in care alegem o masinuta electrica este cea cu privire la nivelul sigurantei pe care il au cei mici in momentul in care circula cu aceste masinute. In acest sens este extrem de important sa va asigurati ca masinuta electrica dispune de centuri de siguranta rezistente care sa il mentina fix in scaunul acesteia. Verificati totusi simultan si calitatea materialului din care sunt confectionate acestea.

Masinute electrice – Bekid.ro

In general masinutele electrice nu dispun de viteze importante, insa este necesar sa avem in vedere marimea acumulatorului datorita faptului ca un acumulator mare inseamna automat o viteza mult mai mare. Cele mai reprezentative modele sunt cele de 4 Km/h ceea ce inseamna viteza medie de mers a unui adult si respectiv cele de 25Km/h, viteze care sunt total nepotrivite, mai ales daca vorbim de copii aflati la varste fragede.

In materie de dotari, este important de retinut faptul ca acestea pot dipsune de o varietate mare de functii menite sa ii capteze atentia celui mic si sa-i ofere o experienta placuta atunci cand circula cu ea. Nu uitati insa sa ii supravegheati pe cei mici pentru a nu se aventura in spatii interzise precum soselele.