De cate ori nu ati auzit o lovitura puternica la masina dumneavoastra care a venit de sub autovehicul. De cele mai multe astfel de lovituri pot provoca avarii uriase care se repara cu foarte multi bani si care va tin masina in service o perioada foarte lunga de timp. Pentru a evita astfel de lovituri ar fi bine sa cumparati un scut motor marca Ford Focus 2.

Scutul de motor va protejeaza masina pe drumurile denivelate, cu gropi sau cu bolovani foarte mari. Rolul acestuia este acela de a incasa loviturile si de a feri piesele importante de impacturi grave care pot dauna foarte grav masinii. Scutul de motor Ford Focus 2 poate fi de doua feluri. In primul rand gasit in varianta confectionata din plastic. Acest scut este de cele mai multe ori montat pe masina inca de cand pleaca din fabrica si face parte din dotarile standard ale unei masini noi. Totusi, scutul de motor ford focus 2 din plastic nu ofera cea mai buna protectie a motorului dumneavoastra. In cazul unor impacturi mai dure, acest scut se sparge destul de usor si va trebui sa fie inlocuit. Totusi, in cazul in care circulati cu masina prin oras destul de des, iar o bordura putin ridicata poate fi principalul dumneavoastra obstacol, acest scut isi face datoria cu brio.

In cazul in care doriti ceva mai rezistent, va recomandam scutul de motor pentru ford focus 2 confectionat din otel de 2-3 mm. Acesta reuseste sa raspunda celor mai exigente cerinte si sa protejeze motorul de lovituri foarte dure, pe terenurile forestiere. Spre deosebire de cel confectionat din plastic, scutul de motor din metal este mai scump cam de 2 sau 3 ori, dar pentru cei care se deplaseaza destul de des pe drumuri proaste, poate fi o investitie foarte buna.

In concluzie, scutul de motor ford focus 2 este necesar masinii dumneavoastra in cazul in care drumurile pe care circulati nu sunt cele mai bune. Folosind scutul puteti salva masina de accidente destul de grave care se pot solda cu daune uriase.