Fie ca ai nevoie, pentru domeniul tau web, de gazduire simpla, fie ca esti in cautarea celor mai performante servicii de hosting VPS, Gazduire.ro vine cu cele mai bune oferte si servicii. Profita acum, si poti beneficia inclusiv de o luna de gazduire gratuita!
Daca site-ul afacerii tale incepe sa-ti aduca rezultate tot mai optime, poate ca e timpul sa iti indrepti atentia catre beneficiile oferite de hosting-ul VPS. Asta inseamna ca domeniul tau web are nevoie de hosting pe un server virtual privat, ceea ce presupune resurse dedicate si garantate in ceea ce priveste memoria RAM, viteza procesorului, spatiul pe hard disk si traficul web nelimitat. Prin gazduirea VPS de la Gazduire.ro ai control, securitate si flexibilitate asupra domeniului pe care il detii, la cele mai mici preturi, acestea pornind de la doar 21 de euro. In plus, pentru ca anul acesta Gazduire.ro aniverseaza 10 ani de excelenta pe piata de hosting din Romania, primesti cadou, la oricare dintre pachetele de gazduire VPS pe care il alegi, o luna sau doua de gratuitate, in functie de durata abonamentului incheiat.
Iar ofertele nu se opresc aici! In cazul in care ai nevoie de gazduire simpla pentru domeniul tau, Gazduire.ro iti ofera, de asemenea, sansa de a avea gratuitate cate o luna intreaga de gazduire, pentru fiecare prieten care achizitioneaza un pachet de web hosting la recomandarea ta. Astfel, mai multe recomandari inseamna mai multe luni de hosting gratuit de la Gazduire.ro!
Si daca inca nu stii exact ce tip de gazduire se potriveste cel mai bine domeniului web care-ti sustine afacerea online, iata cateva ponturi de la Gazduire.ro: hosting-ul VPS este o alegere mai buna decat gazduirea simpla, in cazul site-urilor cu trafic intens, pentru ca acesta nu concureaza cu ceilalti clienti pentru resurse. Gazduirea pe un server virtual privat iti sta la dispozitie prin pachete special create pentru a raspunde necesitatilor tehnice de care vei avea nevoie, in asa fel incat cresterea nevoilor de resurse sa nu provoace o scadere a performantei site-ului tau. Cu alte cuvinte, prin gazduirea VPS de la Gazduire.ro ai control, securitate si flexibilitate asupra domeniului pe care il detii, iar preturile sunt garantat cele mai mici preturi.
Si pentru ca tu sa poti sta linistit, in timp ce afacerea ta se dezvolta tot mai mult, hosting-ul VPS de la Gazduire.ro vine la pachet cu monitorizarea 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana si cu o administrare usoara, completata de resurse garantate, la cea mai buna calitate.