Este foarte placut sa ai un televizor Samsung de tip Smart insa e deja foarte cunoscut faptul ca majoritatea modelelor au preturi care de cele mai multe ori depasesc lejer suma de 2000 de lei.

Totusi nu toate modelele TV Samsung Smart sunt foarte scumpe iar pentru a va dovedi acest lucru trebuie sa va prezentam doua televizoare Samsung inteligente care costa sub 1500 de lei.

32J4500 – televizor Samsung Smart de 1500 de lei

32J4500 – televizor Samsung SmartUnul dintre cele mai interesante si mai atractive televizoare Samsung inteligente care vine la pret foarte bun este Samsung 32J4500, care nu costa mai mult de 1500 de lei ba chiar de foarte multe ori poate fi achizitionat la reducere.

Mai mult decat atat, 32J4500 este un tv Samsung de tip LED, care are o diagonala de 80 de centimetri foarte mare precum si niste rezolutii HD care ne vor oferi mereu imagini de inalta calitate indiferent ca urmarim un film sau o simpla emisiune.

De asemenea 32j4500 este un televizor Samsung care ofera si niste imagini cu culori vii si bogate datorita tehnologiilor cu care se mandreste.

Vezi Pret si Detalii pe:

32J4510 – TV Samsung Smart accesibil

Televizor LED Smart Samsung 80 cm 32J4510La fel ca in cazul televizorului Samsung despre care am discutat mai sus, 32J4510 este un alt TV Samsung Smart care nu costa mai mult de 1500 de lei.

Desigur ca si acesta poate fi cumparat deseori la reducere, deci e un motiv in plus pentru care va recomandam modelul TV Samsung 32J4510.

Acesta este desigur la randul sau un televizor Samsung cu rezolutii HD precum si cu o diagonala foarte mare de 80 de centimetri.

De asemenea, fiind un tv Samsung inteligent ne vom putea conecta foarte usor la internet si la alte dispozitive, deci vom avea tot timpul surse de continut la indemana.

Vezi Pret si Detalii pe:

Concluzie: ambele televizoare Samsung sunt foarte bune

Asadar, daca pana acum cautati televizoare Samsung inteligente la un pret redus, cu siguranta ar trebui sa alegeti unul dintre modelele de mai sus.