televizoare ieftineMituri exista in orice domeniu si despre orice produs sau serviciu, asa ca nu ar trebui sa ne miram ca si in cazul televizoarelor ieftine exista o multime de mituri care, desi nu prea sunt adevarate, reusesc sa creeze destule confuzii si dubii astfel incat unii utilizatori sa nu isi poata achizitiona un televizor ieftin doar pentru ca pretul acestuia este foarte mic. De aceea am realizat si acest articol in care vorbim despre 3 mituri false despre televizoare ieftine.

Un televizor ieftin nu este prea performant

Nimic mai fals. Chiar daca exista celebra vorba „dai un ban, dar stai in fata” aceasta nu se aplica chiar in cazul tuturor produselor de pe piata. Iar un bun exemplu in acest sens este numarul foarte mare de televizoare ieftine care in ciuda pretului mic pe care il au, acestea prezinta niste specificatii care ne lasa cu gura cascata dar si cu dorinta de a cumpara acel televizor ieftin chiar in secunda 2.

Numai companiile necunoscute fac tv ieftine

Un alt mit fals. Am intalnit o multime de produse tv ieftine si nu toate apartineau numai brandurilor putin cunoscute ci chiar branduri mari precum LG, Samsung sau Panasonic se concentreaza foarte mult pe aceasta piata a televizoarelor accesibile astfel incat sa isi poata permite oricine un televizor de-al lor cu specificatii cat mai bune la un pret cat mai mic, desigur.

Poti lua teapa cumparand televizoare ieftine

Am auzit asta pe foarte multe forumuri si este tragic faptul ca multe persoane cred asta. Exista mari magazine care comercializeaza televizoare ieftine si le vinde cu garantie, coletul este sigilat si transportat in cele mai sigure conditii, deci riscul de a lua teapa este inexistent, in ciuda numarului mare de persoane care considera asta.

Asadar, daca pana acum credeati si voi aceste mituri despre televizoare ieftine, speram ca de acum sa nu le mai luati in considerare.