Daca vrei cu adevarat sa mananci mancare traditionala romaneasca si sa traiesti macar o data, vremurile demult apuse, atunci trebuie sa mergi sa mananci la singurul restaurant zahana din Bucuresti.

La restaurantul zahana Zexe vei descoperi mancaruri demult uitate, dar reinventate cu pasiune si multa daruire pentru ca totul sa fie perfect. Zahanaua Zexe nu este doar un restaurant zahana traditional, ci este o stare de spirit care trebuie traita sau retraita ori de cate ori ai ocazia.

Mananca romaneste la singurul restaurant zahana traditional romanesc

Bucataria traditionala pe care o vei putea incerca la acest restaurant zahana este una aparte, care respecta intocmai bucataria boiereasca adevarata din vremurile de demult. Fiind pasionati de mancarurile traditionale din vremea boierilor romania, cei de la Zahanua Zexe incearca sa readuca in fiecare farfurie feluri de mancare faimoase si apreciate in acele timpuri, insa care acum se gasesc din ce in ce mai rar in restaurantele zahana, datorita greutatii cu care se dobandesc incredientele si produsele potrivite. D

aca vrei sa traiesti momente unice, trebuie vii si sa mananci la singurul restaurant zahana traditional romanesc din Bucuresti pentru a putea descoperi cu adevarat ce inseamna mancarea adevarata romaneasca ca pe timpuri. Operatiunea de arheologie culinara pe care cei de la restaurantul zahana o continua si o respecta, aduce pe lista acestuia cateva reteta vechi si foarte cunoscute la timpul lor.

Nu multi cunosc ca pe vremea boierilor, manacarea cea mai apreciata continea cel mai des rac, caracatica, porc de Mangalita si clapon. La acest restaurant zahana vei putea manca multe mancaruri traditionale romanesti uitate, dar si unele mai cunoscute in aceste momente. In ceea ce priveste bauturile, cele traditionale sunt cele recomandate. Tuica, palinca traditionala, visinata, afinata sunt numai cateva bauturi traditionale romanesti de care te poti bucura la restaurantul zahana Zexe.

Toata mancarea traditionala romaneasca de la restaurantul zahana Zexe este facuta respectand pas cu pas retele vechi traditionale, cu multa atentie si grija astfel incat, sa nu ramana abstolut nimic in nicio farfurie servita.