Calmul si linistea din dormitor oferite de terapia prin culori

de | nov. 16, 2015 | Afaceri

Conform cercetarilor stiintifice culorile au un impact semnificativ asupra modului in care ne simtim. Si, mai ales daca este vorba despre un dormitor este mai mult decat necesar sa alegeti culori cat mai placute pentru a putea avea un somn linistit si neperturbat de factori externi.

In ceea ce priveste saltelele relaxa aceastea au la randul lor o contributie destul de mare pentru ca degeaba doarme o persoana intr-o camera frumos decorata daca salteaua este inconfortabila.

Totusi pe langa importanta pe care o au saltelele relaxa culorile au si ele rolul lor in dirijarea modului in care doarme o persoana. Cati oameni atatea obiceiuri de somn. Iar pentru fiecare in parte Imex Grup are o gama variata de saltele relaxa de calitate pe care sa le utilizeze si sa beneficieze de proprietatile lor deosebite.

Produsele marca Imex Grup

Fiecare produs de pe site-ul nostru este ales in asa fel incat sa ofere intreg confortul necesar dar sa si contribuie la o stare de sanatate cu mult imbunatatita.

Aceste saltele relaxa sunt utilizate in foarte multe domenii de activitate intrucat este necesar sa se ofere si in aceste cazuri confort. Daca este sa vorbim despre un spital, de exemplu, chiar si in aici este mai mult decat necesar sa se ofere confort.

Saltelele relaxa si terapia prin culori

Terapia prin culori si saltelele relaxa contribuie impreuna la imbunatatirea sanatatii, a ritmului de viata, a poftei de viata dar si la o stare de spirit excelenta.

Aceasta terapie prin culori se refera la utilizarea anumitor culori care ridica moralul si contribuie la imbunatatirea considerabila a starii de spirit. In orice caz, atunci cand vine vorba despre amenajarea unui dormitor trebuie sa tineti cont de faptul sa folositi numai culori placute si sa le evitati pe cele inchise cum ar fi negru, maro sau gri intrucat acestea va scad energia si somnul va fi mult mai greoi.

Culori precum rosu, roz, portocaliu, verde, albastru, galben, lila sau violet sunt culori placute pe care puteti sa le includeti linistiti in acest tip de terapie menita sa va imbunatateasca calitatea somnului.

Dupa cum se stie renovarea unui dormitor presupune efort fizic, psihic si material dar daca aveti deja conceput un buget, cel putin in momentul in care veti investi intr-o saltea relaxa pentru dormitorul dumneavoastra veti constata ca aceste cheltuieli au fost diminuate. La final veti avea si o saltea relaxa de inalta calitate dar si garantia ca veti putea transforma dormitorul intr-o adevarata oaza de relaxare.

Daca tineti cont de cateva mici trucuri cum ar fi imbinarea a nu mai mult de trei culori in dormitor veti asigura succesul intregii amenajari dar pe viitor va veti si bucura de confortul de care aveti atata nevoie pentru a va simti in forma a doua zi.

Saltelele relaxa comercializate de Imex Grup va vor ajuta sa va indepliniti toate cerintele si asteptarile pe care le aveti de la o saltea si, avand in vedere ca suntem prezenti in toate orasele principale din tara ne aflam si mai aproape de dumneavoastra.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]